Skip to main content

Οι Betarades προτείνουν: Νίκη με Over σήμερα για Νάπολι

Διαβάστε τις σημερινές, στοιχηματικές προτάσεις του Betarades.gr για την αγωνιστική δράση σε όλα τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

Ημέρα σημαντικών αναμετρήσεων είναι η σημερινή, όπου υπάρχει δράση σε Σούπερλιγκ, Ισπανία, Ιταλία και Γερμανία. Κλείνει η δράση στο ελληνικό πρωτάθλημα με το κρίσιμο παιχνίδι Ατρόμητος – ΑΕΚ, στην Ισπανία η Λεβάντε παίζει τα «ρέστα» της κόντρα στην Μπέτις και στην Ιταλία η Νάπολι έχει δύσκολη έξοδο κόντρα στην Κάλιαρι. Πριν περάσουμε στην ανάλυση των προτάσεων, μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε, μεταξύ άλλων, να ενημερώνεστε για τα casino bonus που προσφέρουν οι εταιρίες οι οποίες δραστηριοποιούνται νόμιμα στη χώρα μας!

Διπλό & Over 2.5 στη Σαρδηνία

Ξεκινάμε με την αναμέτρηση Κάλιαρι – Νάπολι, στην οποία θα πάμε με το διπλό σε συνδυασμό με το Over 2.5 γκολ, σε απόδοση 2.00. Ο μεγάλος στόχος της Νάπολι είναι το πρωτάθλημα, το πρώτο μετά από 28 χρόνια! Οι παρτενοπέι οδηγούν την κούρσα του τίτλου, καθώς βρίσκονται στο +1 απ' τη Γιουβέντους και σήμερα έχουν την ευκαιρία να αποσπαστούν στο +4, περιμένοντας βέβαια και το ματς της μεγάλης κυρίας με την Αταλάντα (αναβλήθηκε λόγω χιονόπτωσης). Από εννέα σερί νίκες έρχεται η Νάπολι στο πλαίσιο του πρωταθλήματος, οι τέσσερις συνοδεύτηκαν από Over 2.5, είναι αήττητη στα τελευταία 25 εκτός έδρας ματς στη Serie A, έχασε τελευταία φορά τον Οκτώβριο του 2016 απ' τη Γιουβέντους (22-3-0)! Στον αντίποδα, η Κάλιαρι είναι 15η στην κατάταξη, κέρδισε μόλις μια φορά στις τελευταίες έξι αγωνιστικές (1-2-3), εντός έδρας δεν είναι αποτελεσματική. Μπορούν να κερδίσουν οι Ναπολιτάνοι, ενώ "βλέπουμε" πολλά γκολ στον αγώνα.

Μπορεί τον άσσο η Λεβάντε

Συνεχίζουμε τα προγνωστικά με την αναμέτρηση Λεβάντε – Μπέτις, όπου επιλέγουμε 1 DNB σε απόδοση 1.81 (Draw No Bet ή Ισοπαλία Όχι Στοίχημα: Το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας). Πρόκειται για ιδιαίτερα κρίσιμο παιχνίδι για αμφότερες τις ομάδες, ειδικά για τους γηπεδούχους, που δίνουν μάχη για την παραμονή. Μετά την ήττα της περασμένης εβδομάδας κόντρα στη Σοσιεδάδ εκτός έδρας (3-0), η Λεβάντε συμπλήρωσε 12 αγωνιστικές χωρίς νίκη (0-5-7), μετρώντας μόλις μία στις 19 πρόσφατες αναμετρήσεις της (1-8-10), το «διπλό» στην έδρα της Λας Πάλμας (0-2). Έμεινε στην 17η θέση με 20 πόντους, στο +1 απ' τις θέσεις που οδηγούν στον υποβιβασμό. Παίζει το «κεφάλι» του σήμερα ο κόουτς Μουνίθ. Απ' την άλλη, η Μπέτις είναι σαφώς σε καλύτερη κατάσταση, όμως αμυντικά δεν πείθει. Η Λεβάντε είναι σε δυσχερή θέση, παίζει υπό πίεση και ξέρει ότι πρέπει να κερδίσει. Σε τέτοια ματς πάντα παίζει ρόλο η έδρα, θα δώσουμε το προβάδισμα στους γηπεδούχους.

Προβάδισμα στην Ουγγαρία

Περνάμε στο μπάσκετ, τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου και την αναμέτρηση Ουγγαρία – Πολωνία, όπου επιλέγουμε Ουγγαρία +4.5 σε απόδοση 1.90. Στον πρώτο γύρο η Πολωνία επικράτησε 70-60, σήμερα στην έδρα της η Ουγγαρία θα προσπαθήσει για μια νίκη που πλησίασε στο πρώτο ματς των δύο ομάδων. Οι γηπεδούχοι έχουν κάνει βήματα προόδου, αν και στην παρούσα φάση παίζουν χωρίς τον αστέρα τους, Χάνγκα. Αποδίδουν καλό μπάσκετ και απόψε μπορούν να νικήσουν την Πολωνία που δεν έχει παίξει καλό μπάσκετ, με εξαίρεση τον εύκολο αγώνα με το Κόσοβο. Αντί να πάμε με τη νίκη της γηπεδούχου Ουγγαρίας θα πάμε με το ασφαλέστερο +4.5 σε απόδοση 1.90.

Υψηλό σκορ στη Λευκορωσία

Κλείνουμε με το μπάσκετ και την αναμέτρηση Λευκορωσία – Σλοβενία, όπου επιλέγουμε Over 154.5 σε απόδοση 1.83. Οι γηπεδούχοι μετρούν ρεκόρ 0-3 μέχρι στιγμής στον όμιλο, ωστόσο ήταν ιδιαίτερα ανταγωνιστικοί κόντρα στην Ισπανία (ήττα 82-84), το ίδιο θέλουν να πράξουν και σήμερα. Στον αντίποδα, η Σλοβενία πέρασε νικηφόρα από το Μαυροβούνιο με 63-75. Άναρχα παίζουν οι Λευκορώσοι, οι οποίοι απλώς διασκεδάζουν τα ματς, οι Σλοβένοι είναι ικανοί να πάνε πολύ ψηλά το σκορ κόντρα στην κακή άμυνα του αντιπάλου. Η καλύτερη επιλογή είναι το Over.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.