Skip to main content

Οι Betarades προτείνουν: Με το Over 2.5 στο Παρίσι

Διαβάστε τις σημερινές, στοιχηματικές προτάσεις του Betarades.gr για την αγωνιστική δράση στη φάση των «16» του Champions League

Στη σέντρα ξανά το Τσάμπιονς Λιγκ, με τις σπουδαίες αναμετρήσεις της φάσης των «16» να μας υπόσχονται έντονες συγκινήσεις. Το «μενού» ξεκινά σήμερα με το μεγάλο ντέρμπι Παρί Σεν Ζερμέν – Μπαρτσελόνα, ενώ ιδιαίτερα αμφίρροπο αναμένεται και το «ζευγάρι» Μπενφίκα – Ντόρτμουντ. Θα μας απασχολήσουν στοιχηματικά οι δύο μεγάλες αναμετρήσεις, όπως και παιχνίδι απ' την Αγγλία. Πάμε να δούμε τις σημερινές προτάσεις του Betarades.gr.

«Ανοιχτό» παιχνίδι στο «Parc des Princes»

Ξεκινάμε τα προγνωστικά Τσάμπιονς Λιγκ με την αναμέτρηση Παρί Σεν Ζερμέν – Μπαρτσελόνα, όπου επιλέγουμε το Over 2.5 γκολ σε απόδοση 1.85. Η ομάδα του Έμερι έχει μπει εξαιρετικά στο 2017, μετράει 9 νίκες σε 10 ματς, απέτυχε να κερδίσει μόνο τη Μονακό (1-1 εντός). «Αυτοκτόνησε» στην τελευταία αγωνιστική στη φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ, καθώς έμεινε στο 2-2 εντός έδρας με τη Λουντογκόρετς και έχασε την πρωτιά, αποτυχία που φέρνει στο δρόμο της τους Καταλανούς. «Οι παίκτες μου έχουν φοβερό κίνητρο, θέλουν να δείξουν τι μπορούν να κάνουν κόντρα σε μια κορυφαία ομάδα όπως η Μπαρτσελόνα. Οφείλουμε να κερδίσουμε όλες τις μονομαχίες για να έχουμε ελπίδες», επεσήμανε ο Έμερι. Ερωτηθείς για το γεγονός ότι μετράει 16 ήττες σε 23 ματς κόντρα στην Μπαρτσελόνα, ο Ισπανός απάντησε: «Κανένα ματς δεν είναι ποτέ ίδιο με κάποιο που έχει γίνει. Ζω το παρόν και πιστεύω ότι έχουμε αρκετά όπλα για να προκαλέσουμε προβλήματα στον αντίπαλο». Δύο απ' τα πιο έμπειρα «όπλα» του όμως, οι Τιάγκο Σίλβα και Τιάγκο Μότα, δεν είναι διαθέσιμοι απόψε, κάτι που σημαίνει ότι ο Έμερι ίσως αναγκαστεί να παίξει στο κέντρο άμυνας με τον 21χρονο Κιμπεμπέ. Χάνει πολλά απ' την απουσία του εξαιρετικού Μότα στη μεσαία γραμμή, εκεί θα παίξει ο Ραμπιό.

Απ' την άλλη, με τον «αέρα» του φαβορί μπαίνει η Μπαρτσελόνα στη φάση των «16», γνωρίζοντας όμως ότι το έργο της δε θα είναι εύκολο. Η Μπάρτσα πάντως, δεν αναζητά απαραιτήτως τη νίκη σήμερα, αλλά σίγουρα θέλει να σκοράρει τουλάχιστον μια φορά, αξίζει να σημειωθεί ότι βρήκε τουλάχιστον 2 γκολ στις τρεις πρόσφατες επισκέψεις της στο Παρίσι. Οι Καταλανοί δεν αποτυγχάνουν σχεδόν ποτέ να περάσουν απ' τη φάση των «16», μετρούν 9 διαδοχικές παρουσίες στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ, θα είναι αποτυχία αν δεν τα καταφέρουν και φέτος. Έρχονται απ' το εντυπωσιακό εκτός έδρας 0-6 επί της Αλαβές το Σάββατο, σ' ένα ματς όπου έδειξαν από πολύ νωρίς τις διαθέσεις του και «έπνιξαν» τον αντίπαλο. Έκανε ένα σχετικό ροτέισον ο Λουίς Ενρίκε, καθώς δεν αγωνίστηκε ο Πικέ, ενώ πήραν ανάσες οι Ινιέστα, Άλμπα και Σέρχι Ρομπέρτο. Θα πάμε με το λογικό Over 2.5.

Προβάδισμα στην Ντόρτμουντ

Συνεχίζουμε τις προτάσεις μας με την αναμέτρηση Μπενφίκα – Ντόρτμουντ, όπου επιλέγουμε το 1 DNB σε απόδοση 1.85 (Draw No Bet ή Ισοπαλία Όχι Στοίχημα: Το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας). Οι «αετοί» θα προσπαθήσουν σήμερα να εκμεταλλευθούν τη δύναμη της έδρας τους, προκειμένου να εξασφαλίσουν ένα τέτοιο σκορ, που θα τους δίνει πιθανότητες πρόκρισης ενόψει του δεύτερου αγώνα στη Βεστφαλία. Οκτώ βαθμούς συνέλεξε η ιστορική πορτογαλική ομάδα στη φάση των ομίλων (σερί 2-2-2), έχοντας ως αντιπάλους τις Νάπολι, Μπεσίκτας και Ντιναμό Κιέβου. Εντός έδρας κέρδισε την Ντιναμό (1-0), ηττήθηκε από τη Νάπολι (1-2) κι έμενε στο ισόπαλο 1-1 με την Μπεσίκτας. Εξαιρετική η πορεία της στο εγχώριο πρωτάθλημα, βρίσκεται στην κορυφή του πίνακα μετά το πέρας των πρώτων 21 αγωνιστικών, ούσα στο +1 από την Πόρτο και στο +10 από την 3η Σπόρτινγκ. Όπως επιβεβαίωσε ο ίδιος ο Ρουΐ Βιτόρια στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου, ο επιθετικός Τζόνας παραμένει αμφίβολος μέχρι την τελευταία στιγμή, καθώς ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις.
Η Ντόρτμουντ, από την πλευρά της, πραγματοποίησε μία πολύ καλή πορεία στη φάση των ομίλων, έχοντας ως κύριο χαρακτηριστικό την αποτελεσματικότητα στα τελειώματα.

Εικοσιένα γκολ σκόραρε η Μπορούσια, επίδοση-ρεκόρ στην ιστορία της διοργάνωσης. Μάλιστα, παρέμεινε αήττητη στα έξι παιχνίδια με ρεκόρ 4-2-0 (αντίπαλοι οι Λέγκια, Σπόρτινγκ και Ρεάλ Μαδρίτης). Στο γερμανικό πρωτάθλημα, η μέχρι στιγμής πορεία της δεν μπορεί να χαρακτηριστεί... εντυπωσιακή. Αυτή τη στιγμή είναι 4η με 34 βαθμούς και λογικά έχει απωλέσει τις όποιες ελπίδες για κατάκτηση του τίτλου. Δύο νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα συνθέτουν τη συγκομιδή στα τέσσερα ματς για την Μπουντεσλίγκα μέσα στο 2017. Μάλιστα, έρχεται στο σημερινό παιχνίδι από το ατυχές 2-1 στην έδρα της Ντάρμσταντ. Πάμε με την έδρα, αλλά με κάλυψη.

Το παίρνει η Ντέρμπι

Ολοκληρώνουμε τις προτάσεις μας με την αναμέτρηση Ντέρμπι – Κάρντιφ, όπου επιλέγουμε τη νίκη των γηπεδούχων σε απόδοση 2.05. Μετά τις δύο σερί νίκες που πανηγύρισε η Ντέρμπι Κάουντι κόντρα στις Ρέντινγκ (3-2 εντός έδρας) και Ίπσουϊτς (3-0 εκτός έδρας) γνώρισε την ήττα από τη Νιούκαστλ (1-0 εκτός έδρας), ενώ το προηγούμενο Σάββατο μοιράστηκε από ένα βαθμό με την Μπρίστολ Σίτι (3-3 εντός έδρας) για το πρωτάθλημα. Μακριά από τις ήττες παραμένει το συγκρότημα του ΜακΚλάρεν στις δέκα τελευταίες εντός έδρας αναμετρήσεις πρωταθλήματος (επτά νίκες, τρεις ισοπαλίες). Στις οχτώ διατήρησε ανέπαφη την εστία του, ενώ στις τέσσερις σημειώθηκαν περισσότερα από δύο γκολ. Την περασμένη σεζόν τα «κριάρια» επικράτησαν εντός έδρας με 2-0 της Κάρντιφ για το πρωτάθλημα. Απ' την άλλη, έξι βαθμούς κατάφερε να συγκεντρώσει η Κάρντιφ στις πέντε τελευταίες αγωνιστικές. Πιο συγκεκριμένα το συγκρότημα του Γουόρνοκ επικράτησε των Πρέστον (2-0 εντός έδρας) και Λιντς (2-0 εκτός έδρας), ενώ παράλληλα δεν κατάφερε να κάμψει την αντίσταση των Μπράιτον (1-0 εκτός έδρας), Ρέντινγκ (2-1 εκτός έδρας) και Νόριτς (1-0 εντός έδρας). Στις οχτώ τελευταίες εκτός έδρας αναμετρήσεις πρωταθλήματος, οι Ουαλοί πανηγύρισαν μόλις δύο νίκες, σήμερα θεωρούμε ότι δύσκολα θα αποφύγουν την ήττα.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.