Skip to main content

Οι Betarades προτείνουν: Με το G/G στο Λέστερ - Ατλέτικο

Διαβάστε τις σημερινές, στοιχηματικές προτάσεις του Betarades.gr για την αγωνιστική δράση στις ρεβάνς των «8» του Champions League

Κρίσιμα παιχνίδια περιλαμβάνει το πρόγραμμα της τρέχουσας εβδομάδας στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Η σέντρα γίνεται σήμερα με τις αναμετρήσεις Ρεάλ Μαδρίτης – Μπάγερν και Λέστερ – Ατλέτικο Μαδρίτης, ενώ ξεκινά η δράση και στα πλέι οφ της Ευρωλίγκα, όπου απόψε δεσπόζει η «μάχη» του Παναθηναϊκού με τη Φενέρμπαχτσε. Πάμε να δούμε τα σημερινά προγνωστικά του Betarades.gr.

Σκοράρουν Λέστερ και Ατλέτικο

Ξεκινάμε τις προτάσεις στοιχήματος με την αναμέτρηση Λέστερ – Ατλέτικο Μαδρίτης, όπου επιλέγουμε το G/G σε απόδοση 1.95. Κατέδειξε την ανωτερότητα τους οι «ροχιμπλάνκος» την περασμένη εβδομάδα στη Μαδρίτη, όπου επιβλήθηκαν 1-0 των Άγγλων. Μπορεί το τελικό αποτέλεσμα να ήρθε χάρη σ' ένα ανύπαρκτο πέναλτι (ανατροπή εκτός περιοχής), ωστόσο οι Ισπανοί ήταν καλύτεροι απ' την αρχή ως το τέλος, έχασαν αρκετές ευκαιρίες για να πάρουν μεγαλύτερο προβάδισμα, ουσιαστικά δεν απειλήθηκαν. Σήμερα πηγαίνουν στην Αγγλία με το 1-0 στις «αποσκευές» τους, ξέρουν ότι ένα γκολ θα κάνει πιο εύκολη τη ζωή τους. Ο Σιμεόνε είχε τη δυνατότητα να ξεκουράσει πολλούς βασικούς το Σάββατο, στο 3-0 επί της Οσασούνα, πολυτέλεια που δεν είχε ο κόουτς Σέκσπιρ για τη Λέστερ (2-2 εκτός έδρας με Κρίσταλ Πάλας). Η Λέστερ θέλει να συνεχίσει να γράφει ιστορία, μετράει 4/4 εντός έδρας νίκες στο φετινό Τσάμπιονς Λιγκ, με επιμέρους σκορ 6-1.

«Ανοιχτό» παιχνίδι στη Μαδρίτη

Συνεχίζουμε τις προτάσεις με την αναμέτρηση Ρεάλ Μαδρίτης – Μπάγερν, όπου επιλέγουμε το Over 3,5 σε απόδοση 2.00. Υποχρεωμένοι να παίξουν φουλ επίθεση είναι οι Βαυαροί απόψε στην πρωτεύουσα της Ισπανίας, καθώς η εντός έδρας ήττα 1-2 που υπέστησαν την περασμένη εβδομάδα δεν τους αφήνει πολλά περιθώρια. Η Ρεάλ κατάφερε να φύγει νικήτρια απ' το Μόναχο και μάλιστα με ανατροπή, εκμεταλλευόμενη το γεγονός ότι έπαιξε με παίκτη παραπάνω απ' το 61'. Ο Ζινεντίν Ζιντάν έκανε σαρωτικό ροτέισον το Σάββατο κόντρα στη Χιχόν, όπου οι περισσότεροι βασικοί έμειναν εκτός, αυτό όμως δεν εμπόδισε την ομάδα του να επικρατήσει 2-3. Στον αντίποδα, ο Αντσελότι παρέταξε τα πρώτα «βιολιά» της Μπάγερν εκτός έδρας κόντρα στη Λεβερκούζεν, όμως είδε τους παίκτες του να μένουν «άσφαιροι» (0-0). Θα γίνει καλό ματς στη Μαδρίτη, λογική επιλογή το Over 3,5.

Με το G/G στη Βραζιλία

Πάμε στο Κόπα Λιμπερταδόρες και την αναμέτρηση Σαπεκοένσε – Νασιονάλ Μοντεβιδέο, όπου επιλέγουμε το G/G σε απόδοση 2.00. Πρόκειται για αναμέτρηση στο πλαίσιο των ομίλων του Κόπα Λιμπερταδόρες. Όλες οι ομάδες του 7ου ομίλου μετρούν 3 πόντους έπειτα από δύο αγωνιστικές, με τη Σαπεκοένσε να επιθυμεί τα ξημερώματα να τους κάνει έξι. Οι Βραζιλιάνοι είναι σε καλή κατάσταση, έρχονται από οκτώ διαδοχικές νίκες σ' όλες τις διοργανώσεις, οι εφτά εκ των οποίων στο πλαίσιο του πρωταθλήματος της περιφέρειας όπου συμμετέχουν (δεν έχει ξεκινήσει το εθνικό πρωτάθλημα της Βραζιλίας). Απ' την άλλη, η Νασιονάλ Μοντεβιδέο έρχεται από δύο σερί νίκες σε εγχώριο επίπεδο, σχεδόν πάντα σκοράρει εκτός έδρας, θα είναι έκπληξη αν δεν τα καταφέρει και κόντρα στη Σαπεκοένσε. Ποντάρουμε στο G/G.

«Κλειστό» ματς στο ΟΑΚΑ

Ολοκληρώνουμε τις προτάσεις μας με την αναμέτρηση Παναθηναϊκός – Φενέρμπαχτσε για τα πλέι οφ της Ευρωλίγκα, όπου επιλέγουμε το Under 145.5 σε απόδοση 1.87. Ο Παναθηναϊκός έκανε το καλύτερο δυνατό «κλείσιμο» της κανονικής περιόδου, πέτυχε πέντε σερί νίκες και με ρεκόρ 19-11 τερμάτισε μόνος τέταρτος και κατέκτησε το πλεονέκτημα έδρας στα πλέι-οφ. Στον αντίποδα, η Φενέρμπαχτσε «αυτοκτόνησε» στο φινάλε της κανονικής περιόδου, υπέστη τρεις διαδοχικές ήττες πριν κερδίσει με το ζόρι την Μπαρτσελόνα στην τελευταία αγωνιστική, στάθηκε τυχερή που τερμάτισε 5η, καθώς κινδύνευσε να μείνει ακόμη και 7η! Το ισχυρότερο στοιχείο όμως που δίνει στον Παναθηναϊκό τον τίτλο του φαβορί είναι ότι η ομάδα του Πασκουάλ έχει «στρώσει» το τελευταίο δίμηνο ενώ η Φενέρ δεν έπαιξε ποτέ καλό μπάσκετ μέσα στη σεζόν. Δεν υπάρχουν απουσίες για τις δύο ομάδες, οι οποίες διαθέτουν απ' τις κορυφαίες άμυνες της Ευρωλίγκα, στοιχεία που μας ωθούν στο Under 145.5.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.