Skip to main content

Οι Betarades προτείνουν: Με το... δεξί η Νότιγχαμ Φόρεστ

Διαβάστε τις σημερινές, στοιχηματικές προτάσεις του Betarades.gr για την αγωνιστική δράση στην Α' Γαλλίας και την Τσάμπονσιπ Αγγλίας

Αυξάνεται συνεχώς το στοιχηματικό ενδιαφέρον, με δύο σημαντικά πρωταθλήματα, την Α' Γαλλίας και την Τσάμπιονσιπ Αγγλίας να κάνουν πρεμιέρα την Παρασκευή (04/08)! Το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει τρία παιχνίδια από το πρόγραμμα της ημέρας, πάμε να δούμε αναλυτικά τα προγνωστικά που προκύπτουν.

Κερδίζει η Νότιγχαμ

Ξεκινάμε από την Τσάμπιονσιπ Αγγλίας και το παιχνίδι Νότιγχαμ Φόρεστ – Μίλγουολ, στο οποίο θα πάμε με τον "άσσο" σε απόδοση 2.04 στη Novibet. Την τελευταία αγωνιστική κατάφερε να εξασφαλίσει την παραμονή της στην κατηγορία την περσινή σεζόν η Νότιγχαμ, η οποία φέτος έχει θέσει υψηλότερους στόχους. Αρκετά καλή η εικόνα που έδειξε στα φιλικά παιχνίδια κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας της, κέρδισε στα τρία πρώτα, ενώ στο τελευταίο και δυσκολότερο αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με την Μπέρνλι, η οποία αγωνίζεται στην Πρέμιερ Λιγκ. Η Μίλγουολ, από την άλλη, κατάφερε μέσω των πλέι οφ της League One να εξασφαλίσει την άνοδο στην Τσάμπιονσιπ. Δύσκολη προβλέπεται η φετινή σεζόν για το συγκρότημα του Νιλ Χάρις, το οποίο είναι εκ των φαβορί για τον υποβιβασμό. Μέτρια η εικόνα που έδειξε κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας της, κέρδισε μόνο σε μία από τις πέντε συνολικά φιλικές αναμετρήσεις που έδωσε. Οι γηπεδούχοι έχουν το προβάδισμα στη σημερινή συνάντηση και θα τους στηρίξουμε.

Σκοράρουν στη Γερμανία

Συνεχίζουμε με Β' Γερμανίας και τον αγώνα Σαντχάουζεν – Ίνγκολσταντ, με την επιλογή μας να είναι το Goal / Goal σε απόδοση 1.95. Με ισοπαλία ξεκίνησαν οι γηπεδούχοι τις υποχρεώσεις τους στο πρωτάθλημα, καθώς στην πρεμιέρα αντιμετώπισαν εκτός έδρας την Χόλσταϊν Κίελ, κόντρα στην οποία μπορεί να προηγήθηκαν με 0-2, αλλά τελικά ισοφαρίστηκαν σε 2-2. Η Ίνγκολσταντ, από την πλευρά της, μετά τον υποβιβασμό της από την Μπουντεσλίγκα πέρσι, δεν έκανε ποδαρικό με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στη νέα σεζόν, γνωρίζοντας την εντός έδρας ήττα με 0-1 από την Ουνιόν Βερολίνου. Θα ψάξει αντίδραση σήμερα, απέναντι σε μία ομάδα η οποία έδειξε επιθετικές αρετές την πρώτη αγωνιστική, αλλά και ότι έχει κενά στην άμυνα. Θεωρούμε ότι αμφότερες σήμερα θα βρουν δίχτυα, θα πάμε με το αμφίσκορο.

Με τα γκολ στην Ιρλανδία

Ολοκληρώνουμε τις σημερινές μας προτάσεις με το παιχνίδι του ιρλανδικού πρωταθλήματος, Μποέμιανς – Μπρέι, στο οποίο θα επιλέξουμε το Over 2.5 γκολ σε απόδοση 1.93. Στη μέση της βαθμολογίας φιγουράρουν οι δύο ομάδες, με μόλις έναν πόντο να τις χωρίζει. Οι φιλοξενούμενοι, που ταλανίζονται από σοβαρά οικονομικά προβλήματα εμπλέκονται συνήθως σε παιχνίδια με αρκετά τέρματα, στα 6/7 τελευταία τους έχει επιβεβαιωθεί το Over 2.5, ενώ στα δύο πιο πρόσφατα δέχθηκαν συνολικά έξι γκολ, σκοράροντας τρία. Παράλληλα, οι δύο ομάδες προέρχονται από τρία μεταξύ τους διαδοχικά Goal / Goal και Over 2.5! Περιμένουμε και σήμερα μία αρκετά "ανοιχτή" αναμέτρηση και την απόδοση στην οποία προσφέρεται το ενδεχόμενο να σημειωθούν περισσότερα από 2.5 τέρματα να μην περνά απαρατήρητη.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.