Skip to main content

Οι Betarades προτείνουν: Με τα γκολ στο ντέρμπι της Βρετάνης (vid)

Διαβάστε τις σημερινές, στοιχηματικές προτάσεις του Betarades.gr για την αγωνιστική δράση σε όλα τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα

Μεγάλο στοιχηματικό ενδιαφέρον παρουσιάζει το πρόγραμμα του Σαββάτου (14/01), με τα περισσότερα από τα σημαντικά πρωταθλήματα της Ευρώπης να βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη. Πέντε προγνωστικά έχει ξεχωρίσει το Betarades.gr από το ποδοσφαιρικό πρόγραμμα, ενώ μία ακόμη επιλογή προκύπτει από τον ημιτελικό του Κυπέλλου στο μπάσκετ, ανάμεσα στον Άρη και την ΑΕΚ. Πάμε να τα δούμε όλα αναλυτικά!

Over στο «Moustoir»

Ξεκινάμε με το τοπικό ντέρμπι ανάμεσα στη Λοριάν και την Γκινγκάμπ, στο οποίο θα πάμε με το Over 2.5 γκολ σε απόδοση 2.05. Με αναπτερωμένη ψυχολογία έρχεται στο σημερινό ντέρμπι της Βρετάνης η Λοριάν, μετά τη νίκη-πρόκριση επί της Νις την περασμένη εβδομάδα στο Κύπελλο (2-1). Με εκτός έδρας ήττα απ' την Παρί (5-0) έκλεισε το 2016 η Λοριάν, που προέρχεται από τρεις σερί εντός έδρας νίκες σ' όλες τις διοργανώσεις. Είναι πάντα ουραγός της βαθμολογίας με 15 πόντους, έχει τη χειρότερη άμυνα της Ligue 1 με 38 γκολ παθητικό. Απ' τις πολύ θετικές εκπλήξεις του πρώτου μισού της Ligue 1 η Γκινγκάμπ, βρίσκεται στην 5η θέση με 30 πόντους, πολύ μακριά απ' τα χαμηλά στρώματα της κατάταξης. Τα πράγματα θα ήταν ακόμη καλύτερα για την ομάδα της Βρετάνης αν έπαιρνε πιο εύκολα αποτελέσματα εκτός έδρας, ωστόσο εκεί είναι ένας τομέας όπου «πονάει». Μετράει ρεκόρ 2-4-4 με επιμέρους γκολ 14-14, δέχεται σχεδόν πάντα γκολ. Περιμένουμε αρκετά τέρματα σήμερα, θα πάμε με το Over.

Νίκη για Γουίκομ

Συνεχίζουμε με Β' Αγγλίας και τον Άσσο σε απόδοση 1.91 στην αναμέτρηση Γουίκομ – Γέοβιλ. Μπορεί να τα βρήκε σκούρα κόντρα στην Μπλάκπουλ, ωστόσο η Γουίκομ κατάφερε στη διαδικασία των πέναλτι να επικρατήσει με 4-5 της αντιπάλου της, τσεκάροντας το εισιτήριο για την επόμενη φάση του Λιγκ Τρόφι. Το συγκρότημα του Έινσγουορθ διανύει εξαιρετική περίοδο, ενώ είναι χαρακτηριστικό πως μετράει μόλις μια ήττα στα 14 τελευταία παιχνίδια για όλες τις διοργανώσεις. Η Γέοβιλ, από την άλλη, έχει συμπληρώσει πέντε παιχνίδια χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα, μετρώντας τρεις ήττες και δυο ισοπαλίες, όπου συνολικά σημείωσε μόλις ένα τέρμα. Λογική επιλογή ο Άσσος.

Σκοράρουν στα Περιβόλια

Η επόμενη επιλογή είναι το Goal / Goal σε απόδοση 2.20 στο παιχνίδι Πλατανιάς – Ολυμπιακός. Συνεχίζει να τα πηγαίνει περίφημα εντός έδρας ο Πλατανιάς, που την περασμένη εβδομάδα πήρε την τρίτη διαδοχική νίκη στα Περιβόλια. Μετά τον Ατρόμητο (3-0) και τον Παναθηναϊκό (1-0), «λύγισε» και η Λάρισα στα Χανιά (3-2). Μετά τη Νέα Σμύρνη, το Περιστέρι και τα Γιάννινα, ο Ολυμπιακός πέρασε και απ' την Ξάνθη την περασμένη Κυριακή, δείχνοντας ότι όταν είναι σοβαρός δεν έχει αντίπαλο σε εγχώριο επίπεδο. Σαφώς βελτιωμένοι οι ερυθρόλευκοι σε σχέση με τον αγώνα κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, έδειξαν από νωρίς τις διαθέσεις τους και αφού σπατάλησαν 1-2 μεγάλες ευκαιρίες, κατάφεραν να σκοράρουν με τον Ιντέγιε στο 38'. Δίκαιη επικράτηση για τους Πειραιώτες, ήταν η πέμπτη σερί στο πρωτάθλημα, όπου παραμένουν αήττητοι στις τελευταίες 11 αγωνιστικές. Μπορούν να πετύχουν από ένα γκολ οι δύο ομάδες, θα επιλέξουμε το αμφίσκορο.

Προβάδισμα η Γαλατά

Περνάμε στην Τουρκία και το 2 DNB σε απόδοση 1.98 στον αγώνα Κόνιασπορ – Γαλατασαράι (Draw No Bet ή Ισοπαλία Όχι Στοίχημα: Το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας). Ξεκίνησε τη φετινή σεζόν με φιλοδοξίες και όνειρα για το κάτι παραπάνω, όμως η Κόνιασπορ εμφανίστηκε κατώτερη των προσδοκιών. Μετά την εκπληκτική περσινή χρονιά, δεν μπόρεσε να επαναλάβει και φέτος κάτι ανάλογο με τη διακοπή να τη βρίσκει στην 7η θέση της Super Lig. Η Γαλατασαράι, από την άλλη, μπορεί να μην διακρίνεται μέχρι στιγμής για τη σταθερότητα στην απόδοση της, ωστόσο, έστω και έτσι κατάφερε να κλείσει τις υποχρεώσεις της στον πρώτο γύρο μόλις στο -3 από την κορυφή. Διέλυσε στο τελευταίο της παιχνίδι πριν τη διακοπή με 5-1 την Αλάνιασπορ, σημειώνοντας έτσι την τέταρτη νίκη στις πέντε τελευταίες αγωνιστικές. Οι φιλοξενούμενοι έχουν το προβάδισμα.

Δε χάνει η Γουαδαλαχάρα

Η τελευταία πρόταση από το ποδοσφαιρικό κουπόνι έρχεται από το Μεξικό και είναι το Χ2 σε απόδοση 1.95 στο παιχνίδι Μοντερέι – Γουαδαλαχάρα. Πολύ καλό ξεκίνημα για την Μοντερέι στο νέο πρωτάθλημα, που μπορεί να βρέθηκε δυο φορές πίσω στο σκορ στην έδρα της Πουέμπλα, εν τέλει όμως πήρε τη νίκη με σκορ 2-3. Δεν έχει ηττηθεί εντός έδρας από τον Μάιο και θα αποδειχθεί πολύ δύσκολος αντίπαλος για κάθε... επισκέπτη. Δυναμικό ξεκίνημα για τη Γουαδαλαχάρα στο Κλαουσούρα, με μια εντός έδρας νίκη 2-1 κόντρα στην Πούμας, το προηγούμενο Σάββατο. Η νίκη της αυτή ανέβασε το ηθικό της Γουαδαλαχάρα, που έχει δείξει μια δυναμική από τότε που ανέλαβε ο Ματίας Αλμέιδα και θεωρούμε ότι μπορεί να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα και απόψε!

Στον τελικό ο Άρης

Ολοκληρώνουμε με μπάσκετ και τον ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδος, Άρης – ΑΕΚ, στον οποίο θα πάμε με τη νίκη του Άρη, σε απόδοση 1.70. Μία εβδομάδα μετά την αναμέτρηση για το πρωτάθλημα, Άρης και ΑΕΚ αναμετρώνται στη Θεσσαλονίκη με στόχο φυσικά τη νίκη και την πρόκριση στον τελικό. Στον αγώνα του πρωταθλήματος ο Άρης κατέρρευσε λόγω της άμυνας της ΑΕΚ και λόγω των συνεχόμενων τριπόντων του Ούκιτς προς το τέλος του ημιχρόνου, στο διάστημα δηλαδή που η διαφορά έγινε διψήφια. Καμία σχέση δεν έχει το σημερινό ματς με εκείνο του περασμένου Σαββάτου, αφού ο Άρης εντός βελτιώνεται πάντα προς το καλύτερο, ενώ οι επιδόσεις της ΑΕΚ μακριά από το ΟΑΚΑ είναι τραγικές το τελευταίο δίμηνο, με νίκες σε έδρες εύκολες όπως της Ζολνόκι και ήττες σε όλα τα άλλα ματς. Οι διαφορές των ομάδων είναι πολύ μικρές, οι εταιρείες στοιχημάτων θεωρούν ισχυρότερη την ΑΕΚ, αλλά κάνουν λάθος. Σήμερα βρίσκουμε τον Άρη σε οριακή απόδοση φαβορί, αντί για το πιο λογικό -4.5, -5.5. Επιλογή απλά η νίκη του γηπεδούχου Άρη που θα πάρει «εκδίκηση» από την «20ρα» του περασμένου Σαββάτου σε ένα πιο σημαντικό παιχνίδι.

Αυτές ήταν οι προτάσεις του Betarades.gr. Δείτε παρακάτω το βίντεο που ετοίμασε το κορυφαίο στοιχηματικό site με τα πιο ενδιαφέροντα παιχνίδια της ημέρας, αφήστε τα προγνωστικό σας με σχόλιο και διεκδικήστε 50€ σε κάρτες!