Skip to main content

Οι Betarades προτείνουν: Με Μπότεφ και Άλταχ σήμερα

Διαβάστε τις σημερινές, στοιχηματικές προτάσεις του Betarades.gr για την αγωνιστική δράση στον 2ο προκριματικό γύρο του Europa League

Πολύ μεγάλο το ενδιαφέρον σήμερα, με τα παιχνίδια ρεβάνς για τον 2ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ να έχουν την τιμητική τους. Έχουμε ξεχωρίσει στοιχηματικά τρία από αυτά, τα οποία θα αναλύσουμε παρακάτω. Πριν περάσουμε στα προγνωστικά, μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε, μεταξύ άλλων, να ενημερώνεστε για όλες τις στοιχηματικές εταιρίες, όπως για παράδειγμα η Interwetten, οι οποίες δραστηριοποιούνται νόμιμα στη χώρα μας.

Με τα γκολ στο Βελιγράδι

Ξεκινάμε με το παιχνίδι Ερυθρός Αστέρας – Ίρτις Πάβλονταρ, με την επιλογή μας να είναι το Over 2.5 γκολ σε απόδοση 1.90. Το πρώτο ματς στο Καζακστάν ολοκληρώθηκε ισόπαλο 1-1, με τους Σέρβους να δέχονται την ισοφάριση στο φινάλε του αγώνα και ενώ είχαν προηγηθεί με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μποακί στο 51ο λεπτό. Ο Αστέρας είναι το φαβορί για την πρόκριση και σήμερα θα μπει στον αγωνιστικό χώρο με στόχο να "καθαρίσει" από νωρίς την αναμέτρηση. Διαθέτει καλύτερη ομάδα και θεωρούμε ότι μπορεί να επιβάλλει από νωρίς το ρυθμό του. Περιμένουμε ένα παιχνίδι με αρκετά τέρματα και θα επιλέξουμε το Over 2.5 γκολ.

Προβάδισμα η Μπότεφ

Συνεχίζουμε με την αναμέτρηση Μπότεφ Πλόβντβ – Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ, με την επιλογή μας να είναι ο 1 DNB σε απόδοση 2.10 (Draw No Bet ή Ισοπαλία Όχι Στοίχημα: Το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας). Όλα ανοιχτά όσον αφορά την πρόκριση είναι στη συγκεκριμένη αναμέτρηση, καθώς μία εβδομάδα πριν οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1, σε ένα παιχνίδι με αρκετές ευκαιρίες εκατέρωθεν. Η Μπότεφ μπορεί να μην αγωνίζεται στη φυσική της έδρα, η οποία δεν είναι κατάλληλη για παιχνίδια τέτοιου επιπέδου, ωστόσο θα έχει τη στήριξη των οπαδών της, ενώ μετά το σημαντικό αποτέλεσμα που πήρε στο Ισραήλ, είναι αποφασισμένη να τελειώσει σήμερα τη "δουλειά" και να πάρει το "εισιτήριο" για τον επόμενο γύρο. Πιστεύουμε ότι μπορεί να τα καταφέρει απέναντι στην Μπεϊτάρ και θα τη στηρίξουμε.

Άλταχ με κάλυψη

Περνάμε στον αγώνα Ντιναμό Μπρεστ – Άλταχ, με την επιλογή μας να είναι το 2 DNB σε απόδοση 1.80. Στο πρώτο ματς στην Αυστρία, η Άλταχ είχε τον έλεγχο στο μεγαλύτερο μέρος του 90λέπτου, προηγήθηκε στο 49', έχασε σημαντικές ευκαιρίες για να πετύχει και δεύτερο γκολ και τελικά το "πλήρωσε" στο 74', δεχόμενη την ισοφάριση. Ως ομάδα οι Αυστριακοί διαθέτουν μεγαλύτερη ποιότητα και το σκορ του πρώτου αγώνα τους αδικεί, καθώς δικαιούνταν κάτι παραπάνω. Πιστεύουμε ότι θα κυριαρχήσουν και σήμερα, με τη στοιχηματική αξία να βρίσκεται στη νίκη τους, παίρνοντας, βέβαια, και την κάλυψη του Draw No Bet προκειμένου να περιορίσουμε το ρίσκο.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.