Skip to main content

Οι Betarades προτείνουν: Με Λειψία και Γκόου Αχέντ

Διαβάστε τις σημερινές, στοιχηματικές προτάσεις του Betarades.gr για την αγωνιστική δράση στα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα

Το τριήμερο των ευρωπαϊκών διοργανώσεων ολοκληρώθηκε και επανερχόμαστε σε ρυθμούς πρωταθλημάτων. Τρία παιχνίδια έχει ξεχωρίσει το Betarades.gr από το ποδοσφαιρικό κουπόνι, από Γερμανία, Γαλλία και Ολλανδία, ενώ από το «μενού» δε θα μπορούσε να απουσιάζει η Euroleague. Πάμε να δούμε αναλυτικά τις προτάσεις για στοίχημα του Betarades.gr.

Το «τρένο» της Λειψίας δεν κάνει στάσεις

Ξεκινάμε από την Μπουντεσλίγκα και τον αγώνα Φράιμπουργκ – Λειψία, με την επιλογή μας να είναι το «διπλό», σε απόδοση 2.02. Από δύο σερί ήττες προέρχεται η Φράιμπουργκ στο πρωτάθλημα. Πιο συγκεκριμένα αφού επιβλήθηκε των Άουγκσμπουργκ (2-1 εντός έδρας) και Βέρντερ Βρέμης (3-1 εκτός έδρας), το συγκρότημα του Στράιχ δεν κατάφερε να κάμψει την αντίσταση των Βόλφσμπουργκ (3-0 εντός έδρας) και Μάιντς (4-2 εκτός έδρας). Από την άλλη πλευρά, όσο τρελό κι αν ακούγεται μετά το πέρας έντεκα αγωνιστικών στο πρωτάθλημα, στις οποίες σημείωσε οχτώ νίκες και τρεις ισοπαλίες (23-9 τα γκολ), η Λειψία βρίσκεται μόνη πρώτη στο βαθμολογικό πίνακα έχοντας συγκεντρώσει 27 βαθμούς, τρεις περισσότερους από την Μπάγερν Μονάχου. Στις έξι τελευταίες αγωνιστικές πανηγύρισε ισάριθμες νίκες κόντρα στις Άουγκσμπουργκ (2-1 εντός έδρας), Βόλφσμπουργκ (1-0 εκτός έδρας), Βέρντερ Βρέμης (2-1 εντός έδρας), Ντάρμσταντ (2-0 εκτός έδρας), Μάιντς (3-1 εντός έδρας) και Λεβερκούζεν (3-2 εκτός έδρας).

Προβάδισμα η Γκόου Αχέντ

Περνάμε στην Ερεντιβίζιε και το 1 DNB σε απόδοση 2.02 στο παιχνίδι Γκόου Αχέντ – Βίλεμ (Draw No Bet ή Ισοπαλία Όχι Στοίχημα: Το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας). Δεν άργησε να επιστρέψει στις ήττες η Γκόου Αχέντ Ιγκλς, για την οποία η ευφορία μετά το σπουδαίο εντός έδρας 1-0 επί της Φέγενορντ δεν κράτησε πολύ, καθώς ηττήθηκε 2-1 εκτός έδρας από τη Χέρακλες. Στηρίζεται, βέβαια, αρκετά στην έδρα της, όπου τα πράγματα είναι σαφώς καλύτερα. Εκεί προέρχεται από τρεις νίκες στα τελευταία τέσσερα ματς, με επιμέρους σκορ 6-0, στο μεσοδιάστημα έχασε μόνο απ’ την Τβέντε (0-2). Από την άλλη πλευρά, η Βίλεμ την περασμένη εβδομάδα κατάφερε να κρατήσει στο εντός έδρας 0-0 την Αϊντχόφεν. Ήταν η δεύτερη ισοπαλία των τελευταίων πέντε αγωνιστικών για τους φιλοξενούμενους (1-2-2), οι οποίοι πήγαν στους 11 πόντους και βρίσκονται πάντα χαμηλά στη βαθμολογία. Χωρίς νίκη στις τελευταίες τέσσερις εξόδους της η Βίλεμ (0-2-2), δέχτηκε γκολ στις τρεις εξ αυτών. Δίνουμε προβάδισμα στην έδρα.

Νιόρ δίχως «φρένα»

Συνεχίζουμε με Β' Γαλλίας και τον αγώνα Νιόρ – Αζαξιό, στον οποίο θα πάμε με τον «άσσο» σε απόδοση 2.30. Η Νιόρ συνεχίζει την ξέφρενη πορεία της και αν μη τι άλλο κλέβει τις εντυπώσεις τις τελευταίες εβδομάδες στη Γαλλία. Τη συνοδεύουν αριθμοί που προκαλούν εντύπωση, μιας και έχει επτά νίκες στα οκτώ τελευταία παιχνίδια της σε όλες τις διοργανώσεις, αν συμπεριλάβουμε και το Κύπελλο όπου εξασφάλισε την πρόκριση με το εκτός έδρας 2-1 επί της Μαντουά. Στην αντίπερα όχθη, η Αζαξιό έχει αρχίσει να σταθεροποιεί την απόδοση της και μακριά από την Κορσική, πράγμα που της έχει επιτρέψει να κερδίσει πόντους αυτοπεποίθησης και άγνοια κινδύνου ακόμη και σε φαινομενικά δύσκολες έδρες. Είναι χαρακτηριστικό πως στα δύο τελευταία παιχνίδια που έδωσε μακριά από το νησί, πρώτα ηττήθηκε με σκορ 2-0 από την Χάβρη παρότι έπιασε εξαιρετική απόδοση κι έπειτα «τσίμπησε» το πολύτιμο 1-1 στη Λανς. Η Νιόρ, βέβαια, δε δείχνει διατεθειμένη να κάνει... δώρα στην έδρα της και θεωρούμε ότι με τον έναν ή τον άλλο τρόπο θα καταφέρει σήμερα να κερδίσει.

Με τις άμυνες στο ΟΑΚΑ

Ολοκληρώνουμε με το Under 154.5 πόντους, σε απόδοση 1.87 στον αγώνα της Euroleague, Παναθηναϊκός – Νταρουσάφακα. Οι ήττες της προηγούμενης εβδομάδας, από Ρεάλ και Ολυμπιακό «πόνεσαν» τον Παναθηναϊκό. Ευτυχώς για τους «πράσινους», ο Πασκουάλ βρίσκεται λίγο καιρό στηον πάγκο και δεν επηρεάζεται από ήττες σε τέτοια ντέρμπι, όπως θα επηρεαζόταν ένας Έλληνας προπονητής. Σήμερα με την Νταρουσάφακα ο Παναθηναϊκός είναι «υποχρεωμένος» να νικήσει. Στην άμυνα θα είναι η κύρια προσήλωση των δύο προπονητών και επιλογή αποτελεί το Under 154.5.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.