Skip to main content

Οι Betarades προτείνουν: Με Καϊζερσλάουτερν και Ναϊμέγκεν

Διαβάστε τις σημερινές, στοιχηματικές προτάσεις του Betarades.gr για την αγωνιστική δράση σε όλα τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα

Το τριήμερο των ευρωπαϊκών διοργανώσεων ολοκληρώθηκε και σήμερα, Παρασκευή (16/02), επανερχόμαστε σε ρυθμούς πρωταθλημάτων με το κουπόνι να παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον. Θα μας απασχολήσουν αναμετρήσεις από Γερμανία, Βέλγιο, Ολλανδία και Ισπανία, ενώ δεν λείπει για μία ακόμη φορά και η μπασκετική πρόταση.

Καϊζερσλάουτερν με κάλυψη

Ξεκινάμε από τη Β' Γερμανίας και την αναμέτρηση Καϊζερσλάουτερν - Σαντχάουζεν. Ανεβασμένοι το τελευταίο διάστημα οι γηπεδούχοι, οι οποίοι δίνουν τη "μάχη" τους για να ξεφύγουν από τον "πάτο" της βαθμολογίας και να εξασφαλίσουν την παραμονή τους στην κατηγορία. Προέρχονται από δύο διαδοχικές νίκες, επί των Χολστάιν Κίλε (3-1 εντός) και Άιντραχτ Μπράουνσβάιγκ (2-1 εκτός) και σήμερα υποδέχονται μία ομάδα η οποία μακριά από τη "βάση" της δεν εμπνέει εμπιστοσύνη. Είναι χαρακτηριστικό ότι η Σαντχάουζεν στις τρεις πιο πρόσφατες "εξόδους" της μετρά δύο ήττες και μία ισοπαλία, χωρίς να σκοράρει καν. Η Καϊζερσλάουτερν μπορεί να πανηγυρίσει ένα ακόμη "τρίποντο", θα πάμε με τον "άσσο", παίρνοντας, όμως και την κάλυψη του Draw No Bet για να περιορίσουμε το ρίσκο. 1 DNB, επομένως, η επιλογή μας, σε απόδοση 1.85 (Draw No Bet ή Ισοπαλία Όχι Στοίχημα: Το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας).

Κερδίζει η Ναϊμέγκεν

Συνεχίζουμε με τον αγώνα Μάαστριχτ - Ναϊμέγκεν, για τη Β' Ολλανδίας. Στα θετικά αποτελέσματα κατόρθωσε να επανέλθει την προηγούμενη αγωνιστική η Μάαστριχτ, η οποία επιβλήθηκε 0-2 εκτός έδρας της Καμπούρ, πανηγυρίζοντας την πρώτη της νίκη μετά από πέντε ανεπιτυχείς προσπάθειες (0-1-4). Σήμερα, βέβαια, το έργο της είναι αρκετά δύσκολο, καθώς υποδέχεται την πρωτοπόρο ομάδα της βαθμολογίας, η οποία μετά από την "κοιλιά" που έκανε στα μέσα Γενάρη, δείχνει να ξαναβρίσκει τον καλό της εαυτό, έχοντας δύο "τρίποντα", χωρίς μάλιστα να δεχθεί γκολ, στα τρία τελευταία παιχνίδια της. Πιστεύουμε ότι η Ναϊμέγκεν θα επιβεβαιώσει την ανωτερότητά της και το "διπλό" σε απόδοση 2.00 δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο.

Με τα γκολ στο Βέλγιο

Η επόμενη επιλογή έρχεται από το Βέλγιο και τον αγώνα Σιντ Τρούιντεν - Άντερλεχτ. Πολύ σημαντικό το ματς για αμφότερες, καθώς η μεν Σιντ Τρούιντεν παίζει ένα από τα τελευταία της "χαρτιά" για να μπει στα πλέι οφ τίτλου, η δε Άντερλεχτ για να μειώσει όσο το δυνατόν περισσότερο τη διαφορά της από την πρωτοπόρο Κλαμπ Μπριζ. Αναμένεται και οι δύο ομάδες να μπουν με επιθετικούς προσανατολισμούς στον αγωνιστικό χώρο, αμυντικά δεν πείθουν και το γεγονός ότι τους... κάνει μόνο η νίκη, ευνοεί την εμφάνιση υψηλού σκορ. Επιλογή θα αποτελέσει το Over 2.5 γκολ σε απόδοση 1.93.

Σκοράρουν Φεϊρένσε και Πορτιμονένσε

Η τελευταία πρόταση από το ποδοσφαιρικό κουπόνι προκύπτει από τον αγώνα Φεϊρένσε - Πορτιμονένσε για το πρωτάθλημα της Πορτογαλίας. Οι γηπεδούχοι είναι αυτοί που "καίγονται" περισσότερο για τη νίκη, καθώς απέχουν μόλις έναν πόντο από τη ζώνη του υποβιβασμού. Από την άλλη πλευρά, οι φιλοξενούμενοι αγωνίζονται επιθετικά σε κάθε παιχνίδι, βρίσκουν σταθερά δίχτυα, αμυντικά, όμως, έχουν ορισμένα προβλήματα. Θα πάμε με το Goal / Goal σε απόδοση 1.90, ενδεχόμενο το οποίο ενισχύεται και από το γεγονός ότι στα 11 τελευταία ματς μεταξύ των δύο ομάδων, ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης, επιβεβαιώθηκε το αμφίσκορο!

Μεγάλο σκορ στο Μιλάνο - Καντού

Ολοκληρώνουμε με μπάσκετ και τον προημιτελικό του Final-8 του Κυπέλλου Ιταλίας ανάμεσα στην Αρμάνι Μιλάνο και την Καντού. Οι τυπικά φιλοξενούμενοι (το παιχνίδι διεξάγεται στη Φλωρεντία) διαθέτουν την κορυφαία επίθεση στην Ιταλία, με 87 κατά μέσο όρο, αλλά ταυτόχρονα και τη χειρότερη άμυνα, δεχόμενοι 87.6 ανά αγώνα, είναι χαρακτηριστικό ότι στα 14/19 ματς τους στο πρωτάθλημα σημειώθηκαν περισσότεροι από 166.5 πόντοι. Το ενδεχόμενο εμφάνισης ενός ακόμη μεγάλου σκορ ενισχύεται σήμερα από το ότι ο αγώνας είναι νοκ άουτ και παρά το γεγονός ότι η Αρμάνι είναι το φαβορί, η Καντού δεν θα "παρατήσει" το ματς, διεκδικώντας μέχρι τέλους την πρόκριση στα ημιτελικά. Η Καντού, επομένως, θα παίξει άκρως επιθετικά όπως κάνει πάντα, η ισχυρότερη Αρμάνι θα σκοράρει εύκολα απέναντι στην αδύναμη άμυνα της αντιπάλου της και θα πάμε με το Over 166.5 πόντους, σε απόδοση 1.90.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.