Skip to main content

Οι Betarades προτείνουν: Με Άρσεναλ και Μαρσέιγ σήμερα

Διαβάστε τις σημερινές, στοιχηματικές προτάσεις του Betarades.gr για την αγωνιστική δράση σε όλα τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα

Για μία ακόμη ημέρα το στοιχηματικό πρόγραμμα είναι "γεμάτο", εμπεριέχει πολλές και άκρως ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις από τα μεγάλα πρωταθλήματα της Ευρώπης κι όπως είναι λογικό, προκύπτουν και καλές στοιχηματικές επιλογές. Για σήμερα, έχουμε ξεχωρίσει τρία σημεία από πτην Πρέμιερ Λιγκ, τη Serie A και τη Ligue 1 τις οποίες θα δούμε λίγο παρακάτω. Εσείς, μην ξεχνάτε, πως στο Betarades.gr, μπορείτε να βρείτε αναλυτικά review όλων των νόμιμων διαδικτυακών καζίνο που δραστηριοποιούνται στη χώρα μας, όπως αυτό της Novibet.

Επιστρέφει στις νίκες η Άρσεναλ

Θα ξεκινήσουμε τις σημερινές προτάσεις στοιχήματος από το πρωτάθλημα της Πρέμιερ Λιγκ και το παιχνίδι ανάμεσα σε Σαουθάμπτον και Άρσεναλ. Οι "άγιοι" πραγματοποιούν μια μετριότατη πορεία μέχρι στιγμής, καθώς βρίσκονται στην 11η θέση με 17 βαθμούς όντας στο +7 από την επικίνδυνη ζώνη. Μετρούν μια νίκη, δυο ισοπαλίες και τρεις ήττες στα έξι τελευταία παιχνίδια τους κι αν θέλουν να αποφύγουν τις περιπέτειες, κι οφείλουν να βρουν τα πατήματά τους αν θέλουν να αποφύγουν τυχόν περιπέτειες που αφορούν την παραμονή τους στην κατηγορία. Η Άρσεναλ από την πλευρά της είναι στην 5η θέση με 28 βαθμούς όντας στο -1 από την τετράδα και τα εισιτήρια που οδηγούν στο Τσάμπιονς Λιγκ, προέρχεται από τη "βαριά" εντός έδρας ήττα με 1-3 από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και κόντρα στη μετριότατη, Σαουθάμπτον, έχει την ευκαιρία να επιστρέψει στις επιτυχίες, Πριν από την ήττα στο ντέρμπι η ομάδα μετρούσε τρεις σερί νίκες κόντρα σε Τότεναμ, Μπέρνλι και Χάντερσφιλντ, παρουσίασε ένα αρκετά καλό πρόσωπο και πιστεύουμε πως θα καταφέρει να φύγει νικήτρια σήμερα. Επιλογή μας θα αποτελέσει το διπλό σε απόδοση 2.05.

Παίρνει αποτέλεσμα η Βερόνα

Συνεχίζουμε με ιταλική Serie A και την αναμέτρηση ανάμεσα σε Σπαλ και Βερόνα. Ντέρμπι με φόντο την παραμονή είναι το συγκεκριμένο παιχνίδι ανάμεσα στις δυο ομάδες, με τη Σπαλ να είναι στη 18η θέση με 10 βαθμούς και τη Βερόνα να είναι στην 9η θέση με ένα βαθμό λιγότερο. Αμφότερες έχουν παρουσιάσει ένα πολύ κακό πρόσωπο μέχρι στιγμής, με τη διαφορά ότι η Βερόνα δείχνει να πατάει καλύτερα το τελευταίο χρονικό διάστημα, καθώς "απέδρασε" με το διπλό από την έδρα της Σασσουόλο με 0-2, ενώ κατάφερε να πάρει και την πρόκριση στο Κύπελλο κόντρα στην Κιέβο. Η Σπαλ μετράει δυο ισοπαλίες και τρεις σερί ήττες στα πέντε τελευταία παιχνίδια της και πιστεύουμε πως ούτε σήμερα θα γευτεί τη χαρά της νίκης. Έτσι, θα πάμε με το Χ2 σε απόδοση 1.85.

Άνετη επικράτηση για τη Μαρσέιγ

Ολοκληρώνουμε με γαλλική Ligue 1 και την κόντρα της Μαρσέιγ με τη Σεντ Ετιέν. Οι Μασσαλοί βρίσκονται στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 32 πόντους ισοβαθμώντας με τη Λυών που βρίσκεται ακριβώς από πάνω, απέχουν μόλις τρεις βαθμούς από τη Μονακό και το απευθείας εισιτήριο για το Τσάμπιονς Λιγκ και γενικώς πραγματοποιούν μια σταθερά καλή σεζόν, χωρίς να έχουν πολλά σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή τους. Οι "στεφανουά" από την πλευρά τους είναι στη 14η θέση με 20 βαθμούς όντας μόλις στο +2 από την επικίνδυνη ζώνη, αγνοούν τη χαρά της νίκης στα επτά τελευταία παιχνίδια τους μετρώντας τρεις ισοπαλίες και τέσσερις ήττες και σήμερα ταξιδεύουν σε μια έδρα όπου συνήθως χάνουν. Η προϊστορία μεταξύ των δυο ομάδων είναι στο 12-4-0, η Μαρσέιγ είναι σαφώς ανώτερη και πιστεύουμε πως θα φτάσει σε μια άνετη επικράτηση και σήμερα. Επιλογή μας θα αποτελέσει το Μαρσέιγ -1 (Ασιατικό) σε απόδοση 1.85.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.