Skip to main content

Οι Betarades προτείνουν: Κυρίαρχη στο ντέρμπι η Τότεναμ

Διαβάστε τις σημερινές, στοιχηματικές προτάσεις του Betarades.gr για την αγωνιστική δράση σε όλα τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα

Κυριακή (30/04) σήμερα και η αγωνιστική δράση συνεχίζεται χωρίς σταματημό. Πλήθος αναμετρήσεων στο κουπόνι, εμείς καταλήξαμε σε τρεις ποδοσφαιρικές επιλογές από Πρέμιερ Λιγκ, Α' Γαλλίας και Α' Νορβηγίας. Υπάρχει, βέβαια, και η μπασκετική επιλογή, που μας έρχεται από το μικρό τελικό του FIBA Champions League.

Πριν μπούμε στο... ζουμί, να σας θυμίσουμε ότι στο Betarades.gr μπορείτε να ενημερωθείτε, μεταξύ άλλων, για τα online νόμιμα καζίνο που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα.

Ανώτερα τα "σπιρούνια"

Ξεκινάμε με τη δυνατή σημερινή μας πρόταση, που είναι ο Άσσος της Τότεναμ επί της Άρσεναλ σε απόδοση 1.87. Σε εξαιρετική κατάσταση τα "σπιρούνια", μετρούν μόνο νίκες στην τελευταία οκτάδα αγώνων πρωταθλήματος και παραμένουν αήττητα εντός έδρας στη φετινή Πρέμιερ Λιγκ (15-3-0). Η απόσταση των τεσσάρων βαθμών από την πρωτοπόρο Τσέλσι διατηρεί ζωντανές τις βλέψεις τίτλου. Η Άρσεναλ, αντίθετα, παρουσιάζει μέτριο πρόσωπο στο σύνολο της φετινής σεζόν, με βάση το "ειδικό βάρος" της. Άσχημες οι πρόσφατες εκτός έδρας επιδόσεις της, έχει συνδυάσει με ήττες τις 4/5 τελευταίες εξόδους πρωταθλήματος, δεχόμενη από τρία γκολ σε καθένα από τα ατυχή ματς. Πολύ πιο πειστική φέτος η Τότεναμ, της δίνουμε ξεκάθαρο προβάδισμα για τη νίκη.

Η... χαρά των γκολ στη Νίκαια

Συνεχίζουμε με το συνδυασμό Goal/Goal & Over 2.5 στη γαλλική αναμέτρηση της Νις με την Παρί Σεν Ζερμέν, σε απόδοση 2.05. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από το ισόπαλο 1-1 στην έδρα της Τουλούζ, που τους κρατά σε απόσταση έξι βαθμών από τους Παριζιάνους και μειώνει σε μεγάλο βαθμό τις βλέψεις τους για πλασάρισμα στην πρώτη δυάδα. Μάλιστα, ήταν το έκτο σερί παιχνίδι της που συνδυάστηκε με το αμφίσκορο. Οι Παριζιάνοι έρχονται από το εμφατικό 5-0 επί μίας Μονακό με πλήθος αναπληρωματικών για τα ημιτελικά του Κυπέλλου και θέλουν αποκλειστικά τη νίκη στο σημερινό ματς, μετά το χθεσινό τρίποντο των πρωτοπόρων Μονεγάσκων επί της Τουλούζ. Παραμένουν, πάντως, αήττητοι στα 16 τελευταία ματς πρωταθλήματος (14-2-0), έχοντας σκοράρει από δύο γκολ και πάνω σε καθένα από τα έξι τελευταία. Πιστεύουμε ότι το ματς θα συνδυαστεί με αρκετά γκολ εκατέρωθεν.

Το "καθαρίζει" η Μόλντε

Η τριάδα των ποδοσφαιρικών μας επιλογών ολοκληρώνεται με το Διπλό της Μόλντε επί της Σάντεφιορντ σε απόδοση 2.06. Μέτρια η μέχρι στιγμής πορεία των γηπεδούχων στο φετινό πρωτάθλημα, μετρούν δύο νίκες και τρεις ήττες κι έρχονται από την εκτός έδρας ήττα από τη Στρομσγκόντσετ με 1-0. Η Μόλντε, από την πλευρά της, "κόλλησε" την περασμένη αγωνιστική στο 0-0 στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Χαουγκεσούντ, "τρέχει" ρεκόρ 3-1-1 στις πέντε πρώτες αγωνιστικές κι επιζητά επιτακτικά το σημερινό διπλό, προκειμένου να διατηρήσει την επαφή με την κορυφή. Σαφώς ποιοτικότερο το σύνολο που διαθέτει η Μόλντε, πιστεύουμε ότι εύκολα ή δύσκολα θα φτάσει στη νίκη.

"Χαλαρές" άμυνες στο μικρό τελικό

Από το μπασκετικό κουπόνι πηγαίνουμε με το Over 153.5 στο μικρό τελικό του FIBA Champions League ανάμεσα στη Μονακό και τη Βενέτσια (απόδοση 1.88). Οι Μονεγάσκοι ηττήθηκαν στον ημιτελικό από την Μπάνβιτ με 83-74, ενώ οι Ιταλοί γνώρισαν την ήττα από την "οικοδέσποινα" Τενερίφη με 67-58. Το γεγονός ότι αμφότερες θα αγωνιστούν για το γόητρο στο σημερινό ματς μας... παραπέμπει σε "χαλαρές" άμυνες. Παράλληλα, οι δύο ομάδες συνδύασαν με υψηλά σκορ τα τελευταία παιχνίδια τους πριν το Final-4. Θεωρούμε, λοιπόν, πολύ πιθανή την επιβεβαίωση του Over 153.5.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.