Skip to main content

Οι Betarades προτείνουν: Κερδίζει την Άιντραχτ η Σάλκε

Διαβάστε τις σημερινές, στοιχηματικές προτάσεις του Betarades.gr για την αγωνιστική δράση σε Γερμανία, Ολλανδίας, Αγγλία και Εuroleague

Παρασκευή σήμερα, αφήνουμε πίσω μας μία «χλιαρή» στοιχηματικά εβδομάδα και ετοιμαζόμαστε για ένα άκρως ενδιαφέρον Σαββατοκύριακο. Από το σημερινό πρόγραμμα (27/01) η ομάδα του Betarades.gr έχει ξεχωρίσει τέσσερα παιχνίδια. Συγκεκριμένα, από την Μπουντεσλίγκα, τη Β' Ολλανδίας, το Κύπελλο Αγγλίας, αλλά και την Euroleague.

Νίκη για τους «βασιλικούς μπλε»

Ξεκινάμε τα προγνωστικά στοιχήματος με Μπουντεσλίγκα και το ματς Σάλκε – Άιντραχτ Φρανκφούρτης, στο οποίο θα πάμε με τον Άσσο σε απόδοση 1.90. Έστω και πιο δύσκολα από ό,τι περίμενε, η Σάλκε ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις της για το πρωτάθλημα στο 2017. Πιο συγκεκριμένα, το συγκρότημα του Βαϊνζίρλ επικράτησε εντός έδρας με 1-0 της Ίνγκολσταντ την προηγούμενη βδομάδα. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σημείωσε ο Μπουργκστάλερ στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων. Αποτελεσματική εντός έδρας η Σάλκε, στα επτά πιο πρόσφατα ματς στο γήπεδό της σε επίπεδο Μπουντεσλίγκα σημείωσε πέντε νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα.

Από την άλλη πλευρά, με σκυμμένο το κεφάλι αποχώρησε η Άιντραχτ Φρανκφούρτης από την έδρα της Λειψίας την προηγούμενη βδομάδα γνωρίζοντας την ήττα με 3-0. Στις πέντε τελευταίες εκτός έδρας αναμετρήσεις που έδωσε το συγκρότημα του Κόβατς για το πρωτάθλημα, μέτρησε μία νίκη, δύο ισοπαλίες και δύο ήττες. Η έδρα έχει το προβάδισμα.

Λέστερ με κάλυψη

Συνεχίζουμε με Κύπελλο Αγγλίας. Η Ντέρμπι υποδέχεται τη Λέστερ και η επιλογή μας είναι το 2 DNB σε απόδοση 1.90 (Draw No Bet ή Ισοπαλία Όχι Στοίχημα: Το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας). Δυνατό σύνολο διαθέτουν οι γηπεδούχοι και δικαιούνται να προσβλέπουν σε μία μεγάλη πρόκριση. Το απέδειξαν αυτό και στον 3ο γύρο της διοργάνωσης, όπου πανηγύρισαν την εκτός έδρας πρόκριση επί της Γουέστ Μπρομ (1-2). Η Λέστερ, από την πλευρά της, ευελπιστεί ότι μία σημερινή πρόκριση θα λειτουργήσει ως τονωτικό ψυχολογίας και για το πρωτάθλημα. Οι «αλεπούδες» προέρχονται από τις απανωτές ήττες με σκορ 3-0 από Τσέλσι (εντός) και Σαουθάμπτον (εκτός), που τις έφεραν στη 15η θέση της Πρέμιερ Λιγκ, σε... κοντινή απόσταση από τη ζώνη του υποβιβασμού. Βέβαια, στον 3ο γύρο του Κυπέλλου Αγγλίας κατάφεραν να αποκλείσουν την Έβερτον μέσα στο «Γκούντισον Παρκ», φεύγοντας με το νικηφόρο 1-2. Να σημειωθεί, επίσης, ότι είναι νικηφόρα για τη Λέστερ τα 6/7 τελευταία ματς κόντρα στην Ντέρμπι για όλες τις διοργανώσεις.

Νίκη για ΦΚ Αϊντχόφεν

Επόμενη στάση η Β' Ολλανδίας και το παιχνίδι ΦΚ Αϊντχόφεν – Βααλβάικ, στο οποίο θα πάμε με τον Άσσο σε απόδοση 1.90. Αποτελεσματική στο γήπεδό της η ΦΚ Αϊντχόφεν, προέρχεται από πέντε σερί εντός έδρας νίκες, έχοντας πετύχει στις τέσσερις εξ αυτών ακριβώς δύο τέρματα. Από την άλλη πλευρά η Βααλβάικ ήθελε να δώσει συνέχεια στις νίκες μετά το επιβλητικό πέρασμα από την έδρα της Τέλσταρ (0-4), ωστόσο «κόλλησε» στο ισόπαλο 1-1 με την Έμεν (εντός έδρας). Αυτή τη στιγμή είναι στη δέκατη θέση της κατάταξης με 33 πόντους στη συλλογή της, στο -4 απ' την πέμπτη θέση, που οδηγεί στα πλέι οφ. Στο 4-3-3 το ρεκόρ που τρέχει μακριά απ' την έδρα της. Θεωρούμε ότι η ΦΚ Αϊντχόφεν θα εκμεταλλευτεί για μία ακόμη φορά τον παράγοντα έδρα και θα τη στηρίξουμε.

Ανταγωνιστική η Μπάμπεργκ

Ολοκληρώνουμε με Euroleague και το παιχνίδι Ολυμπιακός – Μπάμπεργκ στο οποίο θα πάμε με το χάντικαπ +8.5 των φιλοξενούμενων (απόδοση 1.90). Η βασική διαφορά των ομάδων είναι η συμπεριφορά τους στα τελευταία λεπτά. Ο Ολυμπιακός είναι εξαιρετικός όταν το ματς πάει στα κρίσιμα τελευταία λεπτά με «ρευστό» σκορ παρουσιάζοντας κάθε χρόνο το γνωστό του πρόσωπο, αλλά η Μπάμπεργκ έχει υποστεί τις 9 από τις 13 ήττες της στο τελευταίο λεπτό των αγώνων. Ο τρόπος που παίζει μπάσκετ η Μπάμπεργκ, σπάνια δίνει την ευκαιρία στον αντίπαλο να κάνει το παιχνίδι του και ακόμα και αν μείνει πίσω κάποια στιγμή, έχει τρομερή ικανότητα να επιστρέφει στην διεκδίκηση της νίκης. Θα γίνει μεγάλη μάχη, είναι καλή επιλογή το +8.5 της φιλοξενούμενης.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.