Skip to main content

Οι Betarades προτείνουν: «Δυνατές» επιλογές από το Νησί

Διαβάστε τις σημερινές, στοιχηματικές προτάσεις του Betarades.gr για την αγωνιστική δράση στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Για μία ακόμη ημέρα τα παιχνίδια των εθνικών ομάδων πρωταγωνιστούν στο πρόγραμμα. Η Ελλάδα αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Κύπρο, ενώ στο έτερο ματς του ομίλου που μας ενδιαφέρει άμεσα, η Βοσνία υποδέχεται το Βέλγιο. Προκύπτουν ορισμένες επιλογές από τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, ωστόσο κατά κύριο λόγο θα μας απασχολήσουν αγώνες από την Αγγλία και τη Σκωτία που παρουσιάζουν μεγαλύτερο ενδιαφέρον στοιχηματικά. Παράλληλα, δε λείπουν και προγνωστικά από το πάμε στοίχημα κουπόνι μπάσκετ!

Δε χάνει η Μπρόμλεϊ

Ξεκινάμε με το "δυνατό" σημείο της ημέρας, το οποίο είναι το Χ2 σε απόδοση 1.91 στην αναμέτρηση Γκέιτσχεντ - Μπρόμλεϊ, στο πλαίσιο της αγγλικής National League. Δε βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση η Γκέιτσχεντ, την προηγούμενη αγωνιστική έμεινε στο 0-0 εκτός έδρας απέναντι στην Φίλντε, μέτρησε την τρίτη διαδοχική ισοπαλία της, ενώ συμπλήρωσε τέσσερα ματς χωρίς νίκη. Η Μπρόμλεϊ, από την πλευρά της, μεσοβδόμαδα επιβλήθηκε 0-2 εκτός έδρας της Μέιντστόουν Γιουνάιτεντ, επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα μετά από δύο σερί ήττες και με αναπτερωμένο ηθικό πηγαίνει να διεκδικήσει σήμερα κάτι καλό. Πιστεύουμε ότι, τουλάχιστον, δε θα χάσει, οι αποδόσεις στις οποίες προσφέρεται το Χ2 έχουν μεγάλη αξία.

"Κλειστό" ματς στο Σκάνθορπ

Συνεχίζουμε με τον αγώνα Σκάνθορπ - Γουίγκαν για την League One της Αγγλίας, στον οποίο θα πάμε με το No Goal σε απόδοση 1.90. Αμφότερες οι σημερινές αντίπαλοι στηρίζουν πολλά στην άμυνά τους προκειμένου να πετύχουν τους στόχους τους. Η μεν Σκάνθορπ διαθέτει την καλύτερη οπισθοφυλακή της κατηγορίας, έχοντας δεχθεί μόλις πέντε τέρματα σε 11 ματς, ακολουθεί η Γουίγκαν που έχει δει την εστία της να παραβιάζεται μόλις έξι φορές στον ίδιο αριθμό αγώνων, ενώ στα 5/6 πιο πρόσφατα παιχνίδια της κράτησε το μηδέν! Περιμένουμε ιδιαίτερα "κλειστό" αγώνα, το No Goal είναι σχεδόν... αυτονόητο!

Με τα γκολ στη Σκωτία

Πάμε στην Σκωτία και την αναμέτρηση Σεντ Μίρεν - Ρέιθ Ρόβερς, με την επιλογή μας να είναι το Over 3 γκολ σε απόδοση 1.90 (Το στοίχημα επιβεβαιώνεται αν σημειωθούν περισσότερα από 3 τέρματα. Αν σημειωθούν 3 γκολ ακριβώς, το ποντάρισμα επιστρέφεται). Μία κατηγορία χωρίζει τις δύο ομάδες, οι οποίες αναμετρώνται στο πλαίσιο του Challenge Cup, με τη Σεντ Μίρεν να αγωνίζεται στην Championship και την Ρέιθ Ρόβερς στη League One. Οι μεν γηπεδούχοι προέρχονται από 12 διαδοχικά Over 2.5 σε όλες τις διοργανώσεις, στα 8/12 σημειώθηκαν περισσότερα από 3.5 τέρματα, οι δε φιλοξενούμενοι έχουν επιβεβαιώσει το Over στα 8/9 πιο πρόσφατα ματς τους. Φεστιβάλ... γκολ περιμένουμε σήμερα, το Over 3 έχει καλές πιθανότητες να επαληθευτεί.

Over από την Αφρική

Με σύνολο γκολ θα ασχοληθούμε και στο επόμενο ματς, το οποίο είναι το Πράσινο Ακρωτήριο - Σενεγάλη, που θα πάμε με το Over 2 γκολ σε απόδοση 2.00 (Το στοίχημα επιβεβαιώνεται αν σημειωθούν περισσότερα από 2 τέρματα. Αν σημειωθούν 2 γκολ ακριβώς, το ποντάρισμα επιστρέφεται). Οι δύο ομάδες αναμετρώνται για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου στην ζώνη της Αφρικής, έχοντας αμφότερες ελπίδες πρόκρισης στα τελικά. Δε θα ασχοληθούμε με τελικό νικητή, αλλά το γεγονός ότι διαθέτουν αξιόλογες επιθετικές λύσεις, μας οδηγεί στην επιλογή του Over 2, το οποίο προσφέρεται σε ικανοποιητική απόδοση.

Προβάδισμα η Βοσνία

Η τελευταία πρόταση από το ποδοσφαιρικό κουπόνι έρχεται από την αναμέτρηση Βοσνία - Βέλγιο, στην οποία θα πάμε με το 1 DNB σε απόδοση 2.08 (Draw No Bet ή Ισοπαλία Όχι Στοίχημα: Το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας). Το βαθμολογικό ενδιαφέρον στο παιχνίδι είναι μονόπλευρο, καθώς το Βέλγιο έχει εξασφαλίσει ήδη την 1ην θέση του ομίλου και την παρουσία του στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου, το οποίο θα διεξαχθεί το καλοκαίρι του 2018 στη Ρωσία. Αντίθετα, η Βοσνία θέλει να κάνει το 2Χ2 στις αγωνιστικές που απομένουν προκειμένου να τερματίσει στη 2η θέση και να διεκδικήσει την είσοδό της στα πλέι οφ. Όσο και αν οι Βέλγοι ισχυρίζονται ότι θα "χτυπήσουν" το ματς στα ίσια, το κίνητρο των Βόσνιων είναι κατά πολύ ισχυρότερο, ενώ πλεονέκτημα για αυτούς αποτελεί και το γεγονός ότι αγωνίζονται εντός έδρας.

Μεγάλο σκορ στη Λάρισα

Ολοκληρώνουμε με μπάσκετ και τον αγώνα Λάρισα/Φάρος - Πανιώνιος, με την επιλογή μας να είναι το Over 143.5 πόντοι σε απόδοση 1.90. Η γηπεδούχος ομάδα είναι το προφανές φαβορί στη συγκεκριμένη αναμέτρηση, καθώς έχει πραγματοποιήσει καλύτερη προετοιμασία, σε αντίθεση με τους "κυανέρυθρους", το ρόστερ των οποίων "χτίστηκε" την τελευταία κυριολεκτικά στιγμή. Η Λάρισα πιθανότατα θα κερδίσει και θα το κάνει με μεγάλη επιθετική επίδοση, καθώς το πολύ μικρό διάστημα της προετοιμασίας του Πανιωνίου δεν του "επιτρέπει" να λειτουργήσει σοβαρά στην άμυνα, ενώ είναι γνωστή η φιλοσοφία του προπονητή του, Γιώργου Καλαφατάκη, για πολλές επιθέσεις σε κάθε αγώνα. Αξίζει να ποντάρουμε στο Over, το οποίο βρίσκουμε σε δελεαστική απόδοση.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.