Skip to main content

Οι Betarades προτείνουν: Άσσος με κάλυψη για Ολυμπιακό

Διαβάστε τις σημερινές, στοιχηματικές προτάσεις του Betarades.gr για την αγωνιστική δράση στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση της Ευρώπης

Η μέρα που όλοι περιμέναμε ήρθε, καθώς το Τσάμπιονς Λιγκ πηγαίνει στη σέντρα. Από πλευράς ελληνικού ενδιαφέροντος, τα βλέμματα στρέφονται στην επιστροφή του Ολυμπιακού στους ομίλους της κορυφαίας ευρωπαϊκής διοργάνωσης, στο πλαίσιο της οποίας απόψε υποδέχεται τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Ξεχωρίζει το μεγάλο ντέρμπι Μπαρτσελόνα – Γιουβέντους, ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα και η αναμέτρηση Ρόμα – Ατλέτικο Μαδρίτης. Πάμε να δούμε τις σημερινές προτάσεις του Betarades.gr.

Μπορεί τον άσσο στο «Γ. Καραϊσκάκης»

Ξεκινάμε τα προγνωστικά Champions League με την αναμέτρηση Ολυμπιακός – Σπόρτινγκ Λισαβόνας, όπου επιλέγουμε 1 DNB σε απόδοση 1.95 (Draw No Bet ή Ισοπαλία Όχι Στοίχημα: Το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας). Στο «φλεγόμενο» «Γεώργιος Καραϊσκάκης», οι πρωταθλητές Ελλάδος υποδέχονται μια απ' τις κορυφαίες ομάδες της Πορτογαλίας, που έχει ξεκινήσει φοβερά τη σεζόν. Οι Πειραιώτες ξεπέρασαν εύκολα τα εμπόδια των Παρτιζάν και Ριέκα στα προκριματικά, πορεύονται αήττητοι σε όλες τις διοργανώσεις, σήμερα θα μπουν στο γήπεδο με φοβερή όρεξη και διάθεση για να πάρουν το ματς. Έρχονται απ' την πρώτη απώλεια στο πρωτάθλημα με το 1-1 εκτός έδρας κόντρα στην Ξάνθη, σήμερα θα έχουν αυξημένο κίνητρο και για να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις. Στον αντίποδα, η Σπόρτινγκ μετράει 5/5 νίκες στο νέο πρωτάθλημα, είναι εξαιρετική επιθετικά, αλλά με προβλήματα στην άμυνα. Θεωρούμε ότι μπορεί να ανταπεξέλθει ο Ολυμπιακός, επιλέγουμε 1 DNB.

Συνδυαστική επιλογή για την Μπάρτσα

Συνεχίζουμε τα προγνωστικά με την αναμέτρηση Μπαρτσελόνα – Γιουβέντους, όπου επιλέγουμε άσσο & Under 4.5 σε απόδοση 2.02. Μεγάλο ματς στη Βαρκελώνη, ανάμεσα στα δύο φαβορί του ομίλου για την πρόκριση. Αμφότερες οι ομάδες έχουν ξεκινήσει πολύ καλά τις εγχώριες υποχρεώσεις τους και σήμερα γνωρίζουν ότι το ματς είναι «κλειδί» για τη μάχη της πρωτιάς. Η Μπαρτσελόνα μετράει 3/3 νίκες με επιμέρους σκορ 9-0, είναι ήδη στο +4 απ' τη Ρεάλ Μαδρίτης και το κλίμα έχει αρχίσει να διορθώνεται, αντιμετωπίζει τη Γιουβέντους, που επίσης έχει 3/3 νίκες με μεγάλα σκορ. Η «μεγάλη κυρία» επιθετικά ρολάρει, αλλά αμυντικά έχει θέματα. Επιλέγουμε άσσο + under 4.5 σε απόδοση 2.02.

Με το G/G στη Ρώμη

Πάμε στην αναμέτρηση Ρόμα – Ατλέτικο Μαδρίτης, όπου επιλέγουμε Goal / Goal σε απόδοση 1.96. Με ντέρμπι ξεκινά το Τσάμπιονς Λιγκ για Ρόμα και Ατλέτικο Μαδρίτης, οι οποίες αναμετρώνται στο «Ολίμπικο». Είναι παιχνίδι που ίσως κρίνει πολλά για τη μάχη της πρόκρισης, την οποία αμφότερες οι ομάδες θέλουν να διεκδικήσουν. Από ήττα έρχεται η Ρόμα (1-3 απ' την Ίντερ πριν τη διακοπή του πρωταθλήματος), το ματς του Σαββάτου με τη Σαμπντόρια αναβλήθηκε λόγω κακοκαιρίας. Η Ατλέτικο έμεινε στο 0-0 με τη Βαλένθια, έχει ξεκινήσει λιγάκι «μουδιασμένα» το νέο πρωτάθλημα με δύο ισοπαλίες σε τρία ματς, σήμερα όμως θα έχει στη διάθεση της τον Γκριεζμάν. Μιλάμε για δύο ποιοτικές ομάδες, ποντάρουμε στο G/G.

Υψηλό σκορ στη Β' Αγγλίας

Συνεχίζουμε με την αναμέτρηση Φόρεστ Γκριν – Λίνκολν, όπου επιλέγουμε Over 2.5 σε απόδοση 1.93. Πρόκειται για αναμέτρηση στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Β' Αγγλίας. Οι γηπεδούχοι δεν έχουν προσαρμοστεί ακόμη στις απαιτήσεις της κατηγορίας, μετρούν μόλις τέσσερις πόντους, έρχονται από 4/5 ήττες με πολύ κακές αμυντικές επιδόσεις. Στον αντίποδα, η Λίνκολν δείχνει πιο σοβαρό πρόσωπο, έχασε μόλις μια φορά στις πρώτες έξι αγωνιστικές (2-3-1), έρχεται από δύο νίκες στα τελευταία τρία ματς. Θεωρούμε ότι το ματς θα πάει ψηλά, επιλέγουμε Over 2.5.

Αξιοπρεπής η Γερμανία

Ολοκληρώνουμε τις προτάσεις απ' το Ευρωμπάσκετ και την αναμέτρηση Γερμανία – Ισπανία, όπου επιλέγουμε Γερμανία +15 σε απόδοση 1.90. Είναι ξεκάθαρο ότι οι Ισπανοί είναι το φαβορί για την πρόκριση, αλλά και την κατάκτηση του Ευρωμπάσκετ, σήμερα θα είναι έκπληξη αν δεν περάσουν. Αντιμετώπισαν κάποιες δυσκολίες λόγω έδρας και διαιτησίας εναντίον της Τουρκίας στη φάση των «16», ωστόσο στο φινάλε «μίλησε» η ποιότητα τους. Σήμερα κοντράρονται με την πολύ σοβαρή Γερμανία, που έκανε τεράστια εμφάνιση με τη Γαλλία, ανέτρεψε το σκορ και έφτασε σε μια πανηγυρική πρόκριση, μέχρι στιγμής εντυπωσιάζει με την πειθαρχία και τη σταθερότητα της. Θεωρούμε ότι μπορεί να ζορίσει την Ισπανία μέχρι ένα σημείο, επιλέγουμε με ρίσκο το Γερμανία +15.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.