Skip to main content

Η αξιέπαινη πρωτοβουλία του «Iraklis TV» προς τους οπαδούς

Το «κυανόλευκο» κανάλι θα παρέχει δωρεάν μετάδοση αγώνων στους οπαδούς που αντιμετωπίζουν προβλήματα με το νόμο και αδυνατούν να πηγαίνουν στο γήπεδο

Δωρεάν μετάδοση αγώνων για τους οπαδούς της ομάδας που αδυνατούν να βρεθούν στο γήπεδο αντιμετωπίζοντας προβλήματα με το νόμο ανακοίνωσε πως θα παρέχει το «Iraklis TV».

Συγκεκριμένα, το «κυανόλευκο» διαδικτυακό τηλεοπτικό κανάλι θα παρέχει δωρεάν κωδικό στους οπαδούς για τα παιχνίδια των μπαράζ ανόδου και εκείνοι θα μπορούν να τους παραλαμβάνουν είτε από τη μπουτίκ στο Κατσάνειο, είτε επικοινωνώντας με τη σελίδα του καναλιού.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η σχετική ανακοίνωση του «Iraklis TV»:

«Τους τελευταίους μήνες λαμβάνει χώρα ένα γεγονός το οποίο δεν μπορεί να μας αφήσει απαθείς. Καθημερινά όλο και περισσότεροι οπαδοί του ΗΡΑΚΛΗ είναι αναγκασμένοι τις ώρες που αγωνίζεται η ομάδα μας, να βρίσκονται σε αστυνομικά τμήματα έτσι ώστε να διασφαλίζεται η μη παρουσία τους στα γήπεδα όπου αγωνίζεται ο ΗΜΙΘΕΟΣ. Δεν θα μπούμε στη διαδικασία να κρίνουμε τις αποφάσεις της δικαιοσύνης, απλά δε μπορούμε παρά να τονίσουμε οτι οι λόγοι για τους οποίους οι οπαδοί του ΗΡΑΚΛΗ υφίστανται αυτή τη ταλαιπωρία δεν έχουν να κάνουν με παραπτώματα στα οποία τυχών υπέπεσαν αλλά είναι μέρος μιας συνολικότερης επίθεσης την οποία δέχεται ο κόσμος του ΗΡΑΚΛΗ εδώ και χρόνια.

Αφού ζητήσουμε ειλικρινά συγγνώμη που δεν σκεφτήκαμε νωρίτερα αυτή τη κίνηση, ανακοινώνουμε σε όλους τους οπαδούς της ομάδας μας που δεν μπορούν λόγω της καταστολής να βρίσκονται στο γήπεδο οτι μπορούν να προμηθεύονται δωρεάν κωδικούς για κάθε αγώνα της ομάδας μας στα μπαράζ έτσι ώστε να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί, έστω και από μακριά την άνοδο της ομάδας μας, είτε μέσω της μπουτίκ στο Κατσάνειο, είτε στέλνοντας μήνυμα στη σελίδα μας».