Skip to main content

Η ΑΒ Βασιλόπουλος γλύκανε τα πρωινά και τα απογεύματα της Θεσσαλονίκης

Η ΑΒ Βασιλόπουλος άνοιξε δύο νέα καταστήματα και όπως επιτάσσει το ελληνικό έθιμο κέρασε τον κόσμο τις νοστιμότερες τοπικές λιχουδιές.

Το ελληνικό «κέρασμα» είναι συνυφασμένο με την απλόχερη και ζεστή προσφορά σπιτικών γεύσεων στους καλεσμένους και τη χαρά του οικοδεσπότη. Η ΑΒ Βασιλόπουλος άνοιξε δύο νέα καταστήματα στην Πυλαία και την Πολίχνη, και όπως επιτάσσει το ελληνικό έθιμο, κέρασε τους Θεσσαλονικείς για να το γιορτάσει.

Συνεργαζόμενη εδώ και 78 χρόνια με τοπικούς παραγωγούς της Βόρειας Ελλάδας, η ΑΒ Βασιλόπουλος δεν θα μπορούσε να κεράσει τίποτα λιγότερο παρά τις αυθεντικότερες γεύσεις της Μακεδονίας, τις οποίες τόσο καλά υπηρετεί και γνωρίζει.

Σε μία «Εβδομάδα Γιορτής» από τις 22 έως τις 25 Οκτωβρίου, η ΑΒ Βασιλόπουλος σε κεντρικά σημεία στην καρδιά της πόλης πρόσφερε απολαυστικά κεράσματα που συνδυάζουν ιδανικά πρώτες ύλες από τους τοπικούς παραγωγούς της, ενώ κέρασε κρασιά από τη Μακεδονική γη που βρίσκονται στην εκλεκτή κάβα της. Μια κάβα ικανή να ικανοποιήσει τους πιο ψαγμένους ουρανίσκους, αλλά και να μυήσει στον κόσμο του κρασιού κάθε ερασιτέχνη οινόφιλο.

Ο κόσμος ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα της εταιρείας και έσπευσε να γευτεί τις λιχουδιές στα διάφορα σημεία της πόλης σε μια ατμόσφαιρα που πραγματικά θύμιζε γιορτή.

Το κέρασμα ξεκίνησε από τη Νέα Παραλία με φόντο τη μαγευτική θέα του Θερμαϊκου Κόλπου, όπου ένα ηλιόλουστο πρωινό Κυριακής η ΑΒ Βασιλόπουλος γλύκανε τον κόσμο με μπάρες δημητριακών με Μακεδονικό Ταχίνι Χαΐτογλου και μέλι ΑΒ Κοντά στην Ελληνική Γη από τη Θάσο, αλλά και με τσουρέκια με γέμιση βανίλια, με αλεύρι ΑΒ Κοντά στην Ελληνική Γη Δράμας. Το ίδιο απόγευμα όσοι έκαναν τη βόλτα τους στο ίδιο σημείο συμμετείχαν σε μία εξαιρετική παρουσίαση μιας μεγάλης ποικιλίας κρασιών από εξειδικευμένους σομελιέ. Έπειτα, αρκετοί από το κοινό έσπευσαν, αφού έμαθαν τις ιδιαιτερότητες κάθε κρασιού, να δοκιμάσουν διάφορες ετικέτες συμμετέχοντας στο AB Wine Tasting.

Τη Δευτέρα στο σταντ στην πλατεία Αριστοτέλους οι καλεσμένοι γλυκάθηκαν με γιαούρτι από τη Φάρμα Κουκάκη μαζί με μέλι ΑΒ Κοντά στην Ελληνική Γη από τη Θάσο και Μακεδονικό Χαλβά Χαΐτογλου.

Το κέρασμα συνεχίστηκε εις διπλούν την επόμενη ημέρα, Τρίτη 24 Οκτωβρίου. Στον πεζόδρομο της Δημητρίου Γούναρη ο κόσμος απόλαυσε γιαούρτι και cookie με Μακεδονικό Ταχίνι, ενώ στο νέο κατάστημα της ΑΒ Βασιλόπουλος στην Πυλαία κεράστηκαν γιαούρτι, μπάρες, τσουρέκι,  συνοδεία κρασιών από την κάβα της ΑΒ Βασιλόπουλος.

Η «Εβδομάδα Γιορτής» κορυφώθηκε την Τετάρτη 25 Οκτωβρίου το πρωί στο νέο κατάστημα της Πολίχνης με κεράσματα τοπικών παραγωγών και το απόγευμα στο ΑΒ MEGA με τοπικές λιχουδιές και κρασί.

Τόσα τα κρασιά όσο και όλα τα ΑΒητικά κεράσματα είναι διαθέσιμα σε όλα τα καταστήματα ΑΒ Βασιλόπουλος για να συνοδέψουν με τον καλύτερο τρόπο κάθε ώρα της ημέρας.