Skip to main content

Η Attica Group «πιάνει» Ταγγέρη, πριν μπει στη γραμμή...

Το ένα από τα δύο πλοία της Attica Group που θα χρησιμοποιηθούν για την ακτοπλοική γραμμή Μαρόκο – Ισπανία, ταξιδεύει προς Ταγγέρη

Σας είχαμε ενημερώσει από την περασμένη εβδομάδα για την πρόθεση της Attica Group να μπει στην ακτοπλοική γραμμή Μαρόκο – Ισπανία. Τα τελευταία νέα λοιπόν, που έρχονται από την εταιρία αναφέρουν ότι το ένα από τα δύο πλοία της που θα χρησιμοποιηθούν γι αυτόν τον σκοπό, ταξιδεύει προς Ταγγέρη. Κι ότι σύντομα πρόκειται να μπει στη γραμμή.

Ωστόσο, αυτή δεν είναι η μόνη είδηση που έρχεται από το συγκεκριμένο μέτωπο. Κι αυτό γιατί η ίδια εταιρία περιμένει από το καθ' ύλην αρμόδιο U.S. Department of the Treasury's Office of Foreign Assets Control των ΗΠΑ, το τελικό ok για την γραμμή Αβάνα – Μαιάμι.

Συγκεκριμένα, η Attica θέλει να βάλει πλοίο της στη γραμμή που θα ανοίξει εκεί, τώρα, που οι σχέσεις των δύο χωρών αποκαθίστανται. Κι αυτό γιατί εκτιμάται ότι θα είναι χρισοφόρος. Μάλιστα, η εταιρία θέλει το καράβι της να δένει στο παλιό λιμάνι της Αβάνας, για να έχει και έναν τουριστικό χαρακτήρα το ταξίδι, ενώ θα λειτουργεί εν πλω, μεταξύ άλλων, ακόμα και καζίνο για να προσφέρει κάθε είδους ψυχαγωγία στους επιβάτες. Εννοείται, με το ...αζημίωτο.