Skip to main content

Η Αριστερά του χαβιαριού και το μήνυμα της ΝΔ στον Σαμαρά

Η Αριστερά του χαβιαριού, η πλέον αποτυχημένη υπουργός των τελευταίων δεκαετιών και το μήνυμα της ΝΔ στον Σαμαρά διά της επιλογής Καρόπογλου.

Η Αριστερά του χαβιαριού δεν κρατά ούτε τα προσχήματα. Και δεν είναι το σακάκι των 1.000 ευρώ και πάνω, που φορά ο πρώην πρωθυπουργός, αλλά το ότι σε ιδιωτικό νηπιαγωγείο των 7.000 το χρόνο έστειλε το παιδί του! Η Σχολή Hill είναι ένα από τα πιο σικ ιδιωτικά σχολεία της Αθήνας. [σε αμερικανικό σχολείο έστελνε και η Παπαρήγα το παιδί της] Να μη πω, τι γράφεται στο διαδίκτυο.

Νομίζω ότι πρέπει να αντιμετωπίσουμε με συμπάθεια την Τασία Χριστοδολουπούλου. Αφού, μετά από όσα συνέβησαν -και λόγω της πολιτικής της- εξακολουθεί να τα υπερασπίζεται, ίσως δεν είναι σε θέση να καταλάβει. Πολλοί άνθρωποι υπάρχουν που δεν αντιλαμβάνονται και χρειάζονται ιδιαίτερη φροντίδα. Ίσως η κυρία Τασία να είναι μία εξ αυτών. Οι συνεχείς επιθέσεις ίσως χειροτερέψουν την κατάστασή της. Κρίμα είναι.

Άλλωστε, η γυναίκα μάς έδειξε πώς αντιλαμβάνεται τα πράγματα. Η πλέον αποτυχημένη υπουργός των τελευταίων δεκαετιών, έγινε και διαδηλώτρια υπέρ των προσφύγων, στο Σύνταγμα. Ενώ οι μετανάστες καταλαμβάνουν μια-μια τις πλατείες στην Αθήνα και αφοδεύουν όπου βρουν, με τους κατοίκους κλεισμένους στα σπίτια τους, η κυρία Τασία, εκλεκτό στέλεχος της μαρξιστικής Αριστεράς, βρέθηκε στη διαδήλωση με σύνθημα «Πρόσφυγες καλώς ήλθατε». Δεν μάς είπε όμως, πόσους λαθρομετανάστες φιλοξενεί στο σπίτι της, το οποίο ως σοσιαλίστρια είναι φυσικά ευρύχωρο.

Τι μήνυμα είναι αυτό που στέλνει η Ν.Δ. στον Σαμαρά; Ο Αντύπας Καρίπογλου, έκτος υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ στο Επικρατείας, είχε αποκαλέσει τον πρώην πρόεδρο του κόμματος Αντώνη Σαμαρά «ντιπ μ@λ@κ@». Ο πρώην πρόεδρος της Δράσης, είχε χρησιμοποιήσει ύβρεις σχολιάζοντας τότε την βία και τα δύο άκρα, χαρακτηρίζοντας μέσω Facebook, τον Αντώνη Σαμαρά.

Συγκεκριμένα, σε ανάρτησή του, έλεγε ότι: «Άκουσα τον πρωθυπουργό (σ.σ. τον Σαμαρά) να μιλά περί βίας, νομιμότητας και θεσμών. Τον άκουσα πολύ προσεκτικά. Αν και δεν συνηθίζω να μπαίνω σε χωράφια άλλων επιστημών, θα διακινδυνεύσω την διάγνωση ότι ο τύπος είναι ντιπ μ@λ@κ@ς».

Στη Νότια Σερβία, εγκρίθηκε η δημιουργία Ένωσης Αλβανικών Δήμων, σε κοινή συνεδρίαση των δημοτικών συμβούλων των τριών αλβανικών δήμων Πρέσεβο, Μπουγιάνοβατς και Μέντβεντζα. Όσο περνά ο καιρός θα περιορίζεται η σερβική επικράτεια. Αναρωτιέμαι όμως, πόσος καιρό υπολείπεται -αν δεν περιθωριοποιηθεί η «προοδευτικότητα της θολοκουλτούρας- για να δούμε και στην Ελλάδα Ένωση Μουσουλμανικών Δήμων;

Να μη φοβάμαι, έ; Έτσι μού έλεγαν και πριν από 20 χρόνια, ότι τα Ίμια είναι ελληνικό έδαφος (στο οποίο απαγορεύει η ελληνική πολιτεία, την προσέγγιση Ελλήνων). Τα ίδια μού έλεγαν και για την υφαλοκρηπίδα, όπως και για την ΑΟΖ (και οι Τούρκοι, αλλά και οι Αλβανοί, μας έκαναν πέρα κι εμείς σιωπή).

Γιατί η Ν.Δ. δεν απαντά καταιγιστικά στην προπαγάνδα του ΣΥΡΙΖΑ, ότι κατάργησε τα 5 ευρώ για είσοδο στα νοσοκομεία, ενώ χρέωσε όλους τους συνταξιούχους με 20 ευρώ μείωση των συντάξεων (που ψευδώς υποστηρίζει ότι δεν μείωσε;)

Να μη ξεχνάμε - Τσίπρας: «Το μνημόνιο και η έννοια της τρόικας δεν υπάρχουν». «Συζητάμε κοινωνικό συμβόλαιο το οποίο έπειτα από ένα εξάμηνο θα μας οδηγήσει στην έξοδο από την κρίση» (13 Φεβρουαρίου 2015)