Skip to main content

Η απροκάλυπτη παρέμβαση Ράμα στις πολιτικές εξελίξεις στα Σκόπια

Οι μαντινάδες για τη σκληρή κόντρα του Πολλάκη με τον Άδωνι και η απροκάλυπτη παρέμβαση Ράμα στις πολιτικές εξελίξεις στα Σκόπια

Απροκάλυπτη επέμβαση στις πολιτικές εξελίξεις στα Σκόπια, από τον Αλβανό πρωθυπουργό, που κάλεσε στα Τίρανα για διαβουλεύσεις τους αρχηγούς των τεσσάρων αλβανικών κομμάτων των Σκοπίων, σε χωριστές συναντήσεις. Ο Έντι Ράμα θα αποφασίσει για τον σχηματισμό κυβέρνησης σε άλλη χώρα!

Άιντε και στα δικά μας. Ο βουλγαρικός στρατός μπορεί δια νόμου να εκτελεί καθήκοντα, όπως και οι αστυνομικές δυνάμεις, με συλλήψεις πολιτών, σε καταστάσεις τρομοκρατικής απειλής. Απαγορεύεται επίσης η απόκτηση περισσότερων από 10 προπληρωμένων καρτών SIM, επειδή μπορούν να χρησιμοποιηθούν για οργάνωση εγκληματικών πράξεων.

Είδατε πόσο χρήσιμοι είναι οι τζιχαντιστές; Διαλύουν χώρες, στέλνουν μετανάστες στην Ευρώπη για να διαλύσουν λαούς, και κυρίως δίνουν το πρόσχημα για την επιβολή "δημοκρατικής δικτατορίας", χωρίς αντιδράσεις από τους πολίτες, για όλους τους περιορισμούς των ελευθεριών που θα έπρεπε να απολαμβάνουν. Σοφό το σύστημα.

Μέχρι και... μαντινάδες ενέπνευσε στους χρήστες του twitter η σκληρή κόντρα Παύλου Πολλάκη και Άδωνι Γεωργιάδη στη Βουλή: «Ο αδωνις κι ο πολακης / μαλώσανε πολλάκις / ποιος είναι το γαϊδούρι / και ποιος τους πρώτη μούρη. (Μα είναι και οι δυο τους / απλά ένα καλαμπούρι)»

Σύμφωνα με ένα tweet του Πίγκμαν, ανταποκριτή του Γαλλικού πρακτορείου στις Βρυξέλλες, στο Spiegel, ενημερωθήκαμε ότι το ΔΝΤ θα καθυστερήσει να πάρει την απόφασή του για το αν θα συμμετάσχει στο ελληνικό πρόγραμμα τουλάχιστον έως την άνοιξη, για να δώσει χρόνο στον νέο πρόεδρο των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ να ενημερωθεί.

Που επιβεβαιώνει ότι τις αποφάσεις του ΔΝΤ τις παίρνει η κυβέρνηση των ΗΠΑ, και επιβεβαιώνει επίσης αυτό που γράφαμε στη voria,gr -από διετίας τουλάχιστον- ότι ο Ομπάμα δούλευε χοντρά τον Τσίπρα και τα άλλα παλικάρια του ΣΥΡΙΖΑ, χρησιμοποιώντας τα για εργαλείο κατά της Γερμανίας, στον μεταξύ τους ανταγωνισμό. Κι επειδή η πολιτική ευφυία της "πρώτη φορά Αριστερά" δεν έφτανε μέχρι του σημείου να το αντιληφθεί, παρέσυρε τον ελληνικό λαό σε μα περιπέτεια να χρεωθεί άλλα 86 δισ. και να παριστάνει ο Τσίπρας τον ηγέτη στους Κουβανούς.

Το μόνο ελαφρυντικό για τους Τσίπρα-Παππά είναι τότε δεν είχαν στο Μαξίμου τον Καρανίκα να τους συμβουλεύσει. Πάντως, αν ο Ερντογάν πραγματοποιήσει τις απειλές του -με προσφυγικό και διεκδίκηση νησιού- ο Τσίπρας να καλέσει τους Κουβανούς να μάς υποστηρίξουν; Πόση εξυπνάδα χρειαζόταν να αντιληφθεί ο μνημονιακός επαναστάτης ότι είναι ανοησία να προκαλείς αυτούς που χρειάζεσαι;

Πιστεύει ο μνημονιακός επαναστάτης ότι μόνος αυτός είναι ο μάγκας από όλους τους Ευρωπαίους που απουσίαζαν, και με όλους τους τριτοκοσμικούς να τον περιβάλλουν;

Απίστευτος εμπαιγμός του λαού. Αντί για συμμάζεμα της κρατικής σπατάλης, διορίζουν συνεχώς σε αμφισβητούμενης χρησιμότητας Φορείς, όσοι τυχόν ΣΥΡΙΖΑίοι είναι αδιόριστοι στο δημόσιο. Το "Ποτάμι" έδωσε στη δημοσιότητα έρευνα, σύμφωνα με την οποία η κυβέρνηση δημιούργησε 121 νέους φορείς μέσα στο 2016!

Σε ό,τι αφορά το κόστος μόνο εννέα (9) από τις 121 νέες δομές είναι μη αμειβόμενες, ενώ για τις υπόλοιπες το κόστος λειτουργίας είναι απροσδιόριστο και θα αποφασίζει κατά περίπτωση στο μέλλον ο εκάστοτε υπουργός, με κίνδυνο να δημιουργηθούν νέα ελλείμματα.