Skip to main content

Η αποστολή του ΠΑΟΚ για ΟΦΗ - Εκτός ο Μαουρίσιο (video)

Ο Φερνάντο Βαρέλα ανέβασε ρυθμούς και είναι στην τελική ευθεία για την επιστροφή του ενώ ο Πόντους Βέρνμπλουμ έμεινε στο γυμναστήριο.

Την προετοιμασία τους για την αυριανή αναμέτρηση εναντίον του ΟΦΗ στο «Γεντί Κουλέ» ολοκλήρωσαν σήμερα το πρωί οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ.

Η τελευταία προπόνηση του «Δικεφάλου» περιελάμβανε δουλειά στις στατικές φάσεις, κάποιες τελευταίες λεπτομέρειες στο τακτικό κομμάτι και οικογενειακό δίτερμα στο φινάλε.

Ο Ζοσέ Μαουρίσιο προπονήθηκε κανονικά, αλλά δεν θα είναι στη διάθεση του Άμπελ Φερέιρα για το επικείμενο παιχνίδι, καθώς δουλεύει σε κανονικούς ρυθμούς μόλις δύο μέρες.

Ο Φερνάντο Βαρέλα δούλεψε μόνος του στο γήπεδο, ανέβασε ρυθμούς και είναι στην τελική ευθεία για την επιστροφή του, ενώ ο Πόντους Βέρνμπλουμ έμεινε στο γυμναστήριο.

Αναλυτικά την «ασπρόμαυρη» αποστολή απαρτίζουν οι: Πασχαλάκης, Ζίβκοβιτς, Μάτος, Ροντρίγκο, Κρέσπο, Ίνγκασον, Γιαννούλης, Βιεϊρίνια, Αουγκούστο, Ελ Καντουρί, Μίσιτς, Εσίτι, Πέλκας, Μπίσεσβαρ, Λημνιός, Στοχ, Ζαμπά, Ακπόμ και Σβιντέρσκι.