Skip to main content

Η αποστολή του ΠΑΟΚ ενόψει Ξάνθης - Μέσα οι Κάμπος και Ουάρντα (video)

Η μαγνητική τομογραφία στην οποία υποβλήθηκε ο Κάνιας έδειξε πως ο παίκτης υπέστη ρήξη πρώτου βαθμού στον έσω πλάγιο σύνδεσμο του δεξιού γόνατος

Την προετοιμασία του για τον εκτός έδρας αγώνα της Κυριακής κόντρα στην Ξάνθη ολοκλήρωσε ο ΠΑΟΚ.

Σύμφωνα με την ενημέρωση της ασπρόμαυρης ΠΑΕ, η σημερινή προπόνηση ήταν ουσιαστικά η μοναδική ανάμεσα στα δύο παιχνίδια με τον Βλάνταν Ίβιτς να την αφιερώνει στην τακτική που θέλει ν’ ακολουθήσουν οι παίκτες του κόντρα στην ακριτική ομάδα.

Στη διάθεσή του για πρώτη φορά είναι ο Άμρ Ουάρντα, ενώ στην αποστολή επιστρέφει μετά τον τραυματισμό του ο Τζάλμα Κάμπος, ο οποίος δοκίμασε το πόδι του, προπονήθηκε κανονικά κι αποτελεί μια ακόμα επιλογή για τον Σέρβο τεχνικό.

Σε ό,τι αφορά στο ιατρικό δελτίο, η μαγνητική τομογραφία στην οποία υποβλήθηκε ο Χοσέ Αλμπέρτο Κάνιας έδειξε πως ο παίκτης υπέστη ρήξη πρώτου βαθμού στον έσω πλάγιο σύνδεσμο του δεξιού γόνατος. Η επιστροφή του στην αγωνιστική δράση υπολογίζεται σε 2-3 εβδομάδες. Ο Δημήτρης Πέλκας ουσιαστικά ολοκλήρωσε το πρόγραμμα αποθεραπείας του κι από Δευτέρα αναμένεται να ξεκινήσει προπονήσεις με την υπόλοιπη ομάδα.

Οι 19 παίκτες που επέλεξε ο Βλάνταν Ίβιτς για την αναμέτρηση στα Πηγάδια είναι οι: Γλύκος, Μπρκιτς, Λέοβατς, Δεληγιαννίδης, Κίτσιου, Μαλεζάς, Βαρέλα, Κρέσπο, Πούγγουρας, Σάκχοφ, Χαρίσης, Τσίμιροτ, Κάτσε, Μπίσεσβαρ, Κάμπος, Ουάρντα, Μυστακίδης, Πρίγιοβιτς και Αθανασιάδης.

Από τη μεριά της η Ξάνθη ολοκλήρωσε την προετοιμασία της χωρίς κάποιο απρόοπτο με τον Αντριάν Λουσέρο να είναι εκτός καθώς είναι τιμωρημένος ενώ ακόμη ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των Παπαστεριανού, Γουάλας, Χατζητερζόγλου και Ορφανίδη.

Αναλυτικά η αποστολή της ακριτικής ομάδας: Ζίβκοβιτς, Ζαρόπουλος, Συλλά, Καρασαλίδης, Λισγάρας, Φλίσκας, Μπαξεβανίδης, Παπαγεωργίου, Καμαρά, Ντε Λούκας, Μεχία, Βασιλακάκης, Τριάδης, Λάζιτς, Σολτάνι, Γιουνές, Πιτσέλι και Ράνος.