Skip to main content

Η αποστολή του ΠΑΟΚ ενόψει ΠΑΣ-Εκτός οι Πρίγιοβιτς,Βελλίδης,Κάτσε(vid)

O Ελβετός επιθετικός ανεβάζει ρυθμούς για να είναι πλήρως έτοιμος,ο Έλληνας πορτιέρε είναι τραυματίας ενώ προτιμήθηκε ο Χαρίσης αντί του Αλβανού μέσου

Την προετοιμασία του για τον αυριανό αγώνα στο Γιάννενα κόντρα στον τοπικό ΠΑΣ ολοκλήρωσε ο ΠΑΟΚ.

Ο Βλάνταν Ίβιτς ανακοίνωσε την ασπρόμαυρη αποστολή που ταξίδεψε στην ηπειρωτική πόλη για την αναμέτρηση και εκτός αυτής είναι ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς που ανεβάζει ρυθμούς σε αυτή τη μίνι προετοιμασία την οποία ακολουθεί, ώστε να μπει απολύτως έτοιμος κι από πλευράς φυσικής κατάστασης στους αγώνες του ΠΑΟΚ, ο τραυματίας Μάρκος Βελλίδης (υπέστη κάκωση στον ώμο και ακολούθησε ειδικό πρόγραμμα στο γυμναστήριο) και ο Έργκους Κάτσε.

Την αποστολή του Δικεφάλου απαρτίζουν οι: Γλύκος, Μπρκιτς, Λέοβατς, Μάτος, Κίτσιου, Μαλεζάς, Βαρέλα, Κρέσπο, Κάνιας, Χαρίσης, Σάκχοφ, Τσίμιροτ, Πέλκας, Μπίσεσβαρ, Κάμπος, Μυστακίδης, Αθανασιάδης, Περέιρα και Κουλούρης.

 

Από τη μεριά του ο Γιάννης Πετράκης ανακοίνωσε την αποστολή του ΠΑΣ χωρίς να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Ζάιρο καθώς αγωνίζεται δανεικός στην ηπειρωτική ομάδα από τον ΠΑΟΚ αλλά και του τιμωρημένου Ηρακλή Γαρουφαλιά.

Την αποστολή του ΠΑΣ Γιάννινα απαρτίζουν οι:

Ακόστα, Κόντε, Μαμπουλού, Λίλα, Γιάκος, Καρανίκας, Κοζορώνης, Κούτρης, Μιχαήλ, Νικολιάς, Πασχαλάκης, Περιστερίδης, Μπουκουβάλα, Ναδάλες, Βιδάλ, Σκόνδρας, Μπέριος και Τζημόπουλος.