Skip to main content

Η αποστολή του ΠΑΟΚ ενόψει Παναιτωλικού - Εκτός ο Πρίγιοβιτς

Ο προπονητής του Δικεφάλου επέλεξε να αφήσει εκτός τον Ελβετό επιθετικό προκειμένου να συνεχίσει το ειδικό πρόγραμμα που ακολουθεί

Με μια προπόνηση στη Νέα Μεσημβρία ολοκλήρωσε ο ΠΑΟΚ την προετοιμασία του ενόψει του αυριανού αγώνα στο Αγρίνιο κόντρα στον Παναιτωλικό.

Σύμφωνα με την ενημέρωση της ασπρόμαυρης ΠΑΕ, ο Βλάνταν Ίβιτς και οι συνεργάτες του επικεντρώθηκαν στον τομέα της τακτικής που θεωρούν ότι πρέπει ν’ ακολουθήσει ο Δικέφαλος προκειμένου να φτάσει στη νίκη σε ένα ματς που θα είναι τελείως διαφορετικό από εκείνο της περασμένης Πέμπτης.

Ο Σέρβος τεχνικός επέλεξε ν’ αφήσει εκτός αποστολής τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς προκειμένου εκείνος να συνεχίσει το ειδικό πρόγραμμα που ακολουθεί ώστε να φτάσει στον απαραίτητο βαθμό ετοιμότητας και φυσικής κατάστασης.

Την αποστολή των ασπρόμαυρων απαρτίζουν οι: Γλύκος, Μπρκιτς, Λέοβατς, Μάτος, Κίτσιου, Μαλεζάς, Βαρέλα, Κρέσπο, Κάνιας, Χαρίσης, Κάτσε, Σάκχοφ, Τσίμιροτ, Πέλκας, Μπίσεσβαρ, Κάμπος, Μυστακίδης, Αθανασιάδης και Κουλούρης.

 

Από τη μεριά του, ο Μάκης Χάβος δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των τραυματιών Τάσου Τσοκάνη, Γουίλσον Καμαβουάκα καθώς και του Τάσου Παπάζογλου, ο οποίος συνέχισε το ατομικό πρόγραμμα.

Αντίθετα, κανονικά στην αποστολή βρίσκονται οι Γιώργος Κούσας και Μάρκο Μαρκόβσκι που έμεινα εκτός απ' το ματς του Κυπέλλου με τον Δικέφαλο λόγω ίωσης και για λόγους ξεκούρασης αντίστοιχα.

Αναλυτικά: Κυριακίδης, Κολοβούρης, Κούσας, Χαντάκιας, Ροντρίγκες, Μύγας, Ρότσα, Κουτρομάνος, Μάκος, Πάουλο, Παπουτσογιαννόπουλος, Βασιλούδης, Λόπες, Ρόσα, Κλέσιο, Μουνιός, Μαρκόβσκι και Γιαννιώτης.

Μάλιστα, ο προπονητής του Τίτορμου ζήτησε, μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του συλλόγου, απ' τους φιλάθλους να βρεθούν στο πλευρό της ομάδας στην αναμέτρηση με τους Θεσσαλονικείς.

«Θέλω να εκφράσω τις ευχαριστίες μου στη διοίκηση και σε όλη όλους τους ανθρώπους του Παναιτωλικού, για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου. Επίσης θέλω να ευχαριστήσω τους φιλάθλους για την υποδοχή και την αγάπη με την οποία με περιβάλλουν. Τους καλώ να βρεθούν στο πλευρό της ομάδας μας στον αυριανό αγώνα με τον ΠΑΟΚ και όλους τους υπόλοιπους αγώνες, ενισχύοντας την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών».