Skip to main content

Εκτός αποστολής ο Ροντρίγκες με Λεβαδειακό, εξελίξεις με Γαλατά (vid)

Εκτός μάχης παραμένουν επίσης ο Σάκχοφ λόγω καταπόνησης από την ίωση που τον ταλαιπώρησε και ο Περέιρα λόγω τενοντοπάθειας στον δεξί κοιλιακό

Πρωτοχρονιά στο γήπεδο έκαναν οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ που προπονήθηκαν στο γήπεδο της Τούμπας ενόψει του αγώνα με τον Λεβαδειακό.

Σύμφωνα με την ενημέρωση της ασπρόμαυρης ΠΑΕ, το πρόγραμμα αφορούσε κυρίως την τακτική προσέγγιση της αναμέτρησης με στοχευμένες ασκήσεις και ξεκάθαρο σκοπό. Ο Εβγέν Σάκχοφ ακολούθησε ειδικό ατομικό πρόγραμμα λόγω της καταπόνησής του από την ίωση που τον ταλαιπώρησε τις προηγούμενες μέρες.

Ο Φακούντο Περέιρα που έχει τενοντοπάθεια στον δεξί κοιλιακό ακολούθησε ειδικό πρόγραμμα αποκατάστασης αυξημένης έντασης,

Μετά το τέλος της προπόνησης, ο Βλάνταν Ίβιτς επέλεξε τους 19 παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του για το ματς με τον Λεβαδειακό. Ο Γκάρι Ροντρίγκες έμεινε εκτός για τεχνικούς λόγους. Οι ποδοσφαιριστές που θα έχει στη διάθεσή του ο τεχνικός του ΠΑΟΚ είναι οι: Γλύκος, Μπρκιτς, Λέοβατς, Δεληγιαννίδης, Μάτος, Κίτσιου, Μαλεζάς, Βαρέλα, Κρέσπο, Κάνιας, Χαρίσης, Τσίμιροτ, Πέλκας, Μπίσεσβαρ, Κάμπος, Μυστακίδης, Κοροβέσης, Αθανασιάδης και Κουλούρης.

Εκτός αποστολής για τον Δικέφαλο έμεινε ο Γκάρι Ροντρίγκες καθώς φουντώνουν τα σενάρια που τον φέρνουν μια ανάσα από την Κωνσταντινούπολη και τη Γαλατάσαραϊ με την κίνηση αυτή να μπορεί να ερμηνευτεί ως οιωνός για τη μετακίνηση του στην «Τσιμ-Μπομ». Ο παίκτης είχε συνομιλία με τον Βλάνταν Ίβιτς στον οποίο εξέφρασε την επιθυμία μετεγγραφής του στη Γαλατά και έτσι προτιμήθηκε να μείνει εκτός αποστολής. Ο ΠΑΟΚ, πάντως, έχει διαμηνύσει στον παίκτη ότι για να τον παραχωρήσει ζητάει 4 εκατ. ευρώ ακατέβατα από την τουρκική ομάδα και, όπως αναφέρεται, δεν πρόκειτια να δεχθεί τίποτα λιγότερο.

 

Από τη μεριά της, η ομάδα της Βοιωτίας ολοκλήρωσε την προετοιμασία ενόψει του αγώνα κόντρα στον ΠΑΟΚ με τον Ράτκο Ντόστανιτς να μετράει πέντε απουσίες.

Συγκεκριμένα, ο προπονητής του Λεβαδειακού δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των Ζεζίνιο και Τόνι Σίλβα που έχουν υποχρεώσεις με την Εθνική Γουινέας-Μπισάου για το Copa Africa ενώ απόντες θα είναι ακόμη οι τραυματίες Νουάνκο Ομπιόρα, Τσαχίρ Μπελγκαζουανί και Σουμπίνιο.

Αναλυτικά η αποστολή:

Ναμάσκο, Μοσχονάς, Μεντί, Κουλιμπαλί, Ουόν, Καραμπουέ, Καψάσκης, Μαχαίρας, Μουλόπουλος, Μιλιάζες, Καλτσάς, Καραχάλιος, Μάντζιος, Βασιλείου, Σένκα, Τριποτσέρης, Τόπι, Γιακουμάκης, Μάνγκας και Παππάς.