Skip to main content

Η αποστολή του Ηρακλή ενόψει Βέροιας - Μέσα οι Περόνε και Δώνης

Εκτός αγωνιστικών υποχρεώσεων τέθηκε και επίσημα πλέον ο Σεμπαστιάν Μπαρτολίνι καθώς απέσυρε την προσφυγή που είχε καταθέσει

Την προετοιμασία του για τον παιχνίδι με τη Βέροια ολοκλήρωσε ο Ηρακλής με τον Σάββα Παντελίδη να ανακοινώνει την αποστολή του Γηραιού.

Συγκεκριμένα, στις επιλογές του Αθηναίου τεχνικού επιστρέφει ο Εμάνουελ Περόνε (ήταν τιμωρημένος) ενώ εντάσσεται κανονικά και ο Χρήστος Δώνης.

Αντίθετα εκτός αγωνιστικών υποχρεώσεων τέθηκε και επίσημα πλέον ο Σεμπαστιάν Μπαρτολίνι καθώς απέσυρε την προσφυγή που είχε καταθέσει εναντίον του Ηρακλή εισπράττοντας μόνο ένα μέρος των δεδουλευμένων του.

Την αποστολή των κυανολεύκων απαρτίζουν οι:

Αγγελόπουλος, Γιαννίκογλου, Γροντής, Ηλιάδης, Ιντζόγλου, Καραγκούνης, Κούρος, Λουκίνας, Πασάς, Ρούσσος, Σαραμαντάς, Στάμου, Τζανετόπουλος, Χουάντερσον, Μοντέιρο, Λεοζίνιο, Περόνε και Δώνης.

 

Από τη μεριά του, ο Θωμάς Γράφας εξακολουθεί να υπολογίζει κανονικά στις υπηρεσίες του Παντελή Καπετάνου ενώ παράλληλα στην αποστολή της Βέροιας θα συμμετέχουν για πρώτη φορά τα καινούργια της μετεγγραφικά αποκτήματα (Χαλιφά Σουλέ, Μίλος Στόιτσεφ και Τιγιάνι Μπελάιντ).

Την αποστολή της Βασίλισσας απαρτίζουν οι:

Καντιμοίρης, Λοπεζ, Μαλόν, Ασίγκμπα, Βασιλαντωνόπουλος, Μελίσσης, Καλί, Μπαλάφας, Αρτσε, Τόμας Γκονζάλεζ, Σούλε, Λινάρδος, Μιλιεβιτς, Κάλβο, Μπελαίντ, Στόιτσεφ, Σαρπόνγκ και Καπετάνος.