Skip to main content

Η αποστολή του Ηρακλή ενόψει ΑΕΚ - Μέσα οι Γροντής και Λεοζίνιο

Εκτός αποστολής από την αυριανή κρίσιμη αναμέτρηση των κυανολεύκων κόντρα στην Ένωση έμειναν οι Ζιαμπάρης,Λουκίνας,Μπαρέττας και Κυνηγόπουλος

Την προετοιμασία του για το κρίσιμο αυριανό παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΚ ολοκλήρωσε ο Ηρακλής με τον Σάββα Παντελίδη να μετρά τρεις επιστροφές στο ρόστερ της ομάδας.

Συγκεκριμένα, ο προπονητής του Γηραιού θα έχει ξανά στην διάθεσή του μετά από τιμωρία τον Λευτέρη Ιντζόγλου, ενώ επανέρχονται από τραυματισμούς και οι Δημήτρης Γροντής και Λεοζίνιο Σάλες.

Αντίθετα, εκτός είναι οι Νίκος Ζιαμπάρης, Γιάννης Λουκίνας, Αργύρης Μπαρέττας και Παναγιώτης Κυνηγόπουλος.

Η αποστολή του Γηραιού: Χουάντερσον, Γιαννίκογλου, Καραγκούνης, Αργυρόπουλος, Τζανετόπουλος, Στάμου, Ρούσσος, Σαραμαντάς, Κούρος, Γροντής, Αγγελόπουλος, Δώνης, Ιντζόγλου, Λεοζίνιο, Μοντέιρο, Πασάς, Ηλιάδης, Περόνε και Μπαστακός.

Δίχως τον Πατίτο Ροντρίγκες που δεν προπονήθηκε εξαιτίας φλεγμονής στο μικρό δάχτυλο του δεξιού του ποδιού, θα αγωνιστεί αύριο η ΑΕΚ στο Καυτανζόγλειο.

Εκτός πλάνων για τον Μανόλο Χιμένεθ είναι επίσης οι Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, Χρήστος Αραβίδης, Ούγκο Αλμέιδα, Δημήτρης Μεληκιώτης και Χουάν Ντίας.

Tην αποστολή της Ένωσης απαρτίζουν οι: Ανέστης, Μπάρκας, Λαμπρόπουλος, Γκάλο, Κολοβέτσιος, Βράνιες, Μπακάκης, Ντίντακ, Βινίσιους, Σιμόες, Γιόχανσον, Βάργκας, Γαλανόπουλος, Αϊντάρεβιτς, Μάνταλος, Χριστοδουλόπουλος, Πέκχαρτ, Μπακασέτας και Αραούχο.