Skip to main content

Η αποστολή του Άρη ενόψει Πανελευσινιακού - Μέσα και ο Ταυλαρίδης

Οι κιτρινόμαυροι ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους ενόψει του αυριανού αγώνα του Κλεάνθης Βικελίδης κόντρα στον Πανελευσινιακό

Την προετοιμασία τους για το αυριανό παιχνίδι με αντίπαλο τον Πανελευσινιακό στο Κλεάνθης Βικελίδης ολοκλήρωσαν οι ποδοσφαιριστές του Άρη.

Μετά το τέλος της προπόνησης που έγινε στο Κλεάνθης Βικελίδης ο Νίκος Κωστένογλου, ανακοίνωσε την αποστολή, η οποία αποτελείται από 20 ποδοσφαιριστές, που είναι οι εξής:
Διούδης, Αναγνωστόπουλος, Ίλιτς, Μιλούνοβιτς, Πίτου Γκαρσία, Ούγκο Σόουζα, Ντάρσι Νέτο, Μακουτά, Τάτος, Ρόβας, Ταυλαρίδης, Καράμπελας, Ντούνης, Ανάκογλου, Καπνίδης, Παυλίδης, Μπούρμπος, Ιντζίδης, Χαριτωνίδης και Ντόγος.

Στην αποστολή συμπεριλήφθηκε κανονικά και ο Στάθης Ταυλαρίδης παρά το γεγονός ότι η συμμετοχή του είναι εξαιρετικά αμφίβολη.

Από τη μεριά του, ο Γιώργος Βαζάκας πήρε στην αποστολή 21 ποδοσφαιριστές για την ομάδα της Ελευσίνας.

Εκτός αποστολής έμειναν οι Σιλιγαρδάκης, Σακελλαρίου και Τσίγκρος που είναι τιμωρημένοι καθώς και οι τρυματίες Κολόκας, Γκόμες και Μουστάκης.

Την αποστολή του Πανελευσινιακού απαρτίζουν οι:

Ακούζιε, Κρισμάρεβιτς, Πρίντεμπς, Σταματάκης, Γραικός, Παλαιολόγος, Δημόπουλος, Κασνέτση, Στεργιώτης, Στόγιος, Καμπούρης, Ζέλιος, Κορομηλάς, Τσούπρος, Πάσχος, Αγγελούδης, Κωστόπουλος, Αρναούτογλου, Νίασον, Μακρυωνίτης και Μπαλάσκας.