Skip to main content

Η αποστολή του Άρη ενόψει Χανίων - Εκτός οι Μπαργκάν και Ανάκογλου

Ο Νίκος Κωστένογλου δεν θα έχει στη διάθεσή του ακόμη τους κομμένους Ραούλ Μπράβο και Χρήστο Ιντζίδη όπως και τον τιμωρημένο Στάθη Ταυλαρίδη

Την προετοιμασία του για την αυριανή αναμέτρηση στην Κρήτη εναντίον των Χανίων στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής της Stoiximan.gr Football League ολοκλήρωσε ο Άρης.

Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου ο Νίκος Κωστένογλου ανακοίνωσε την αποστολή, η οποία αποτελείται από τους εξής 19 ποδοσφαιριστές:

Διούδης, Αναγνωστόπουλος, Ίλιτς, Μιλούνοβιτς, Πίτου Γκαρσία, Ούγκο Σόουζα, Ντάρσι Νέτο, Μακουτά, Τάτος, Ρόβας, Καράμπελας, Τσουμάνης, Ντούνης, Τζανακάκης, Καπνίδης, Παυλίδης, Μπούρμπος, Χαριτωνίδης και Ντόγος.

Υπενθυμίζεται πως εκτός από τους κομμένους Μπράβο και Ιντζίδη, ο Νίκος Κωστένογλου δεν υπολογίζει στους τραυματίες Μπαργκάν, Ανάκογλου και τον τιμωρημένο Ταυλαρίδη.

Από τη μεριά της, η κρητική ομάδα ολοκλήρωσε την προετοιμασία της με τους τραυματίες Βαρούχα, Θεολόγου, τον τιμωρημένο Βασιλείου και τους Τουγλή, Μούδιο και Μέρο να μένουν εκτός αποστολής.

Την αποστολή των Χανίων απαρτίζουν οι:

Αθανασίου, Γεωργίου, Δρίζης, Ζέρης, Τσουκάνης, Μηλιώτης, Δαμιανάκης, Ηρακλής, Αφράτης, Κοζάκης, Φουρλάνος, Λάσκαρης, Ντούμος, Γεωργακόπουλος, Σταματής, Αποστολόπουλος, Βανκεβάι και Καρβούνης.