Skip to main content

Οι απώλειες στη Βουλγαρία από τα μπλόκα και οι... Τουρκάλες αμαζόνες

Οι απώλειες τουριστών στη Βουλγαρία από τα μπλόκα, η «προοδευτική» κυβέρνηση και η νέα τουρκική αποκάλυψη για... τις αμαζόνες.

Η Ελλάδα χάνει 60.000 Βούλγαρους τουρίστες λόγω των μπλόκων των αγροτών, οι οποίοι είχαν προετοιμαστεί για το τριήμερο της 3ης Μαρτίου, αλλά τα ταξιδιωτικά γραφεία ακυρώνουν τις κρατήσεις τους στην Ελλάδα. Αλλά και στη Βουλγαρία δεν θα μπορέσουν να κάνουν διακοπές περίπου 25.000 Έλληνες, που παραδοσιακά πήγαιναν για σκι αυτήν την εποχή και οι ζημίες, για τα βουλγαρικά ξενοδοχεία, θα ξεπεράσουν τα έξι εκατομμύρια ευρώ.

Αφού η ανάγκη θα υποχρεώσει τους «προοδευτικούς» της κυβέρνησης να προχωρήσουν σε αστυνομικά μέτρα για να ανοίξουν οι δρόμοι που κλείνουν οι αγρότες, αδιαφορώντας παντελώς για την στέρηση της ελευθερίας των άλλων, γιατί δεν το κάνουν από τώρα ώστε να περιοριστούν οι ζημιές;

Τα ίδια έκανε ο Τόσκας (όχι, δεν παραιτήθηκε ακόμη για λόγους ευθιξίας), το πασίγνωστο πλέον πολιτικό αστέρι, με την επί 20ήμερο διακοπή της κυκλοφορίας στα σύνορα από λαθρομετανάστες, και όταν υποχρεώθηκε να στείλει τα ΜΑΤ, έδιωξε τους δημοσιογράφους και δεν μάθαμε ποτέ [επίσημα] πόσο προοδευτικά τους απομάκρυνε.

Ποιος θα μου εξηγήσει την σχέση μεταξύ «ηθικού πλεονεκτήματος της Αριστεράς» και συγκάλυψης της παρανομίας, ή έστω ανοχής σ’ αυτήν; [παραβλέπω ότι κατάρρευσε ταχύτητα αυτό το ηθικό πλεονέκτημα, παρόλο που το επικαλούνται ακόμη, λόγω απουσίας κάποιου άλλου].

Από πού συνάγεται ότι μια «προοδευτική» κυβέρνηση επιτρέπεται να αφήνει την χώρα να γίνεται μπάχαλο, αδιαφορώντας για τις ζημίες των επιχειρήσεων, από τα μπλόκα στους δρόμους; Και γιατί τους συνταξιούχους τούς έπνιξε στα δακρυγόνα όταν πλησίασαν το Μαξίμου;

Μπήκαν στην Βουλγαρία -κοντά στα σύνορα- Έλληνες κυνηγοί θησαυρών, με εφόδιο έναν χάρτη που υποτίθεται υποδείκνυε χρυσή κρυψώνα, έσκαψαν λάκκο τριών μέτρων, κι εκείνο που βρήκαν ήταν δεκάδες μικρά χάλκινα αγαλματάκια με τη μορφή του Δία και του Απόλλωνα. Οι αρχαιολόγοι τους ευγνωμονούν για την τζάμπα ανασκαφή.

Μένουμε στην Βουλγαρία, που έδιωξε Τούρκο διπλωμάτη επειδή αναμιγνυόταν στα κόμματα των τουρκοφρόνων. Οι Τούρκοι ανταπέδωσαν διώχνοντας Βούλγαρο διπλωμάτη. Εμείς δεν διώχνουμε Τούρκους διπλωμάτες. Ο Μπουτάρης δεν είπε ότι είμαστε αδέλφια; Μπορούν να δρουν κατά της Ελλάδας ελεύθερα.

Κι άλλη Βουλγαρία. Η Κίνα μπαίνει στην Ευρώπη από την Βάρνα και το Μπουργκάς (Οι Βούλγαροι δεν έχουν Δρίτσα ούτε ΣΥΡΙΖΑίους συνδικαλιστές). Οι δυο βουλγαρικές πόλεις θα συνδεθούν με το εθνικό οδικό δίκτυο για την κατασκευή ταχείας σιδηροδρομικής σύνδεσης από την Κίνα στο Μπουργκάς έως την Ευρώπη.

Οι Αμαζόνες ήταν Τουρκάλες και θεράπευαν τον καρκίνο του στήθους! Νέα τουρκική ανακάλυψη, σύμφωνα και με «πανεπιστημιακές» έρευνες μάλιστα. Στην Σαμψούντα, υπάρχει και πάρκο που ονομάζεται προς τιμήν τους «πάρκο Αμαζόνων» με ένα επιβλητικό άγαλμα μιας Αμαζόνας πολεμίστριας (Amazon Heykeli). Δεν φτάνει όμως αυτό…

Το πιο εντυπωσιακό είναι πως οι… Τουρκάλες Αμαζόνες έχουν συνδεθεί με μια μεγάλη τουρκική ανακάλυψη κατά του καρκίνου, που επιχειρεί να επιτύχει το πανεπιστήμιο της Σαμψούντας, το οποίο λέει ότι βρίσκεται στο τελικό στάδιο για την παρασκευή φαρμάκου κατά του γυναικείου καρκίνου του στήθους. Είδατε σύνδεση;