Skip to main content

Οι αποκαλύψεις Κωνσταντοπούλου και ο Τούρκος μιντιάρχης

Οι αποκαλύψεις της Ζωής Κωνσταντοπούλου, η τουρκοποίηση της Κύπρου με την συμφωνία Αναστασιάδη-Ακιντζί και ο Τούρκος μιντιάρχης.

Μέσα στις πολλές αποκαλύψεις της Κωνσταντοπούλου για πράξεις και παραλείψεις των πρώην συντρόφων της, είπε και κάτι που πέρασε στα ψηλά: «Εμβρόντητη άκουσα τον Τσίπρα να λέει, ενώπιον των Βούτση και Φλαμπουράρη, οι οποίοι παρέμεναν σιωπηλοί, ότι "μόνο μια Κυβέρνηση Εθνικού Σκοπού ή μια Δικτατορία" μπορεί αντεπεξέλθει στην κατάσταση».

Πέραν του ότι ο Τσίπρας φέρεται να δηλώνει στην ουσία ότι στα δύσκολα η Δημοκρατία δεν μπορεί να αντεπεξέλθει και τα αναθέτει στην Δικτατορία (;), μένω στην "Κυβέρνηση Εθνικού Σκοπού". Ε, λοιπόν, φτιάξτε την, για να μη έρθει η Δικτατορία. Σας δυσκολεύει όμως να διορίσετε όλους τους συγγενείς και φίλους σας; Είναι εμπόδιο για εγκαθίδρυση σοβιετικού ολοκληρωτικού κράτους. Όλα, αυτό δείχνουν, και η Ελλάδα στο περιθώριο.

Από τον Φεβρουάριο του 2014 γράφει συνεχώς η Voria.gr ότι με την συμφωνία που υπέγραψε ο Αναστασιάδης με τον Ακιντζί, η Κύπρος μοιραία τουρκοποιείται. Όσοι έχουν ακόμη αμφιβολίες ας διαβάσουν την δήλωση του υπουργού Άμυνας της Κύπρου, Χριστόφορου Φωκαΐδη:

«Σε περίπτωση επίλυσης του Κυπριακού θα υπάρχει ένας μικτός επαγγελματικός στρατός, που θα έχει ευθύνη για την ασφάλεια, την προστασία των συμφερόντων και την αυτοάμυνα του κράτους από οποιαδήποτε απειλή, και οι απειλές σήμερα δεν προέρχονται μόνο από κράτη».

Μικτός στρατός, με τους Τούρκους των Κατεχομένων, που στην πλειονότητα τους είναι Τούρκοι έποικοι; Και αυτός ο στρατός θα αμυνθεί στο σύνολό του, αν η Τουρκία αποφασίσει νέο Αττίλα; Αν ήταν καλοκαίρι θα έλεγα ότι μας κτύπησε ο ήλιος. Δεν είναι όμως. Και ο Αναστασιάδης, δια του Φωτιάδη, πιστεύει ότι οι Τούρκοι στρατιώτες θα υπακούουν στο κυπριακό κράτος και όχι στην Άγκυρα!

Τόσες συζητήσεις έγιναν για τον ρόλο του Κορεάτη συμβούλου που μας φόρτωσε ο Βαρουφάκης (σ’ αυτόν ποιος τον φόρτωσε;), και αυτός εκεί. Στοίχισε μέχρι τώρα 800 χιλιάδες ευρώ, και βρίσκεται στο πλευρό του Τσίπρα στις διαπραγματεύσεις με τους δανειστές. Αφού είναι τόσο σπουδαίος, γιατί τον κρύβουν;

Ο Θεοχάρης, βουλευτής του Ποταμιού, έχει δηλώσει για τον σκοπό της ύπαρξής του: «Τι κάνει ο κ. Κιμ για την ελληνική κυβέρνηση; Τον πληρώνουμε 800.000 για να δίνει πληροφορίες σε ξένα funds, όπως μαθαίνουμε».

Ο Τούρκος μιντιάρχης τόχει σίγουρο ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ θα του δώσει μια από τις τέσσερις άδειες για πανελλήνιο τηλεοπτικό σταθμό [είχε φωτογραφηθεί μαζί με τους Τσίπρα-Νταβούτογλου στην Άγκυρα - άρα έχει μεγάλες άκρες]. Ως εναλλακτική λύση έχει κάποιον περιφερειακό σταθμό, με την TV "Μακεδονία" να θεωρείται υποψήφια.

Μας δουλεύουν χοντρά οι Ισραηλινοί; Αφήνοντας να υπάρχει στο τραπέζι για συζήτηση το ενδεχόμενο αγωγού από το Ισραήλ στην Ελλάδα, έχει πάρει πολλά μέχρι τώρα, ενώ κανείς δεν μας είπε τι έδωσε. Ποιος θα μας πει επί τέλους, εμείς τι παίρνουμε;

Το τελευταίο που δώσαμε το γράφει η γαλλική εφημερίδα Le Figaro: «Ξαφνικά προς έκπληξη όλων, ο Έλληνας υπουργός ζήτησε να απομακρυνθεί από το κείμενο ό,τι θα δυσκόλευε το Ισραήλ»! Την καταδίκη δηλαδή, για εποικισμό Παλαιστινιακών εδαφών. [Ο Κουράκης τι λέει; Να υποθέσουμε ότι όλα τα προηγούμενα υπέρ των Παλαιστινίων, ήσαν κι αυτά "δήθεν";]