Skip to main content

Τι απαντά ο υφυπουργός Αθλητισμού για τα έργα στο Ποσειδώνιο (video)

Ο υφυπουργός Αθλητισμού παρευρέθηκε στην έναρξη της δεύτερης διεθνούς έκθεσης Αθλητικών Ειδών & Εξοπλισμού Sportexpo Marathon στη ΔΕΘ-ΗΕLEXPO.

Πάμε να λύσουμε το προβλημα σε μια κατάσταση που ειναι παλιά για να διασφαλίσουμε οτι οι αθλητές δεν θα κινδυνεύσουν και δεν θα αρρωστήσουν, δήλωσε ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, απαντώντας σε ερώτηση του Metropolis για τον χρόνο αποκατάστασης της ομαλής λειτουργίας του Ποσειδωνίου.

Ο κ. Βασιλειάδης εγκαινίασε τη δεύτερη διεθνή έκθεση Αθλητικών Ειδών & Εξοπλισμού Sportexpo Marathon στη ΔΕΘ-ΗΕLEXPO.

«Πήγαν λίγο πίσω οι διαδικασίες καθώς αντιμετωπίσαμε προβλήματα. Δεν είμαστε στη λογική να φτιάξουμε κάτι να πετάξουμε λεφτα και μετά απο ένα χρόνο να έχουμε τα ίδια θέματα, κάνουμε μία καλή διαχείριση», υπογράμμισε ο υφυπουργός για ένα θέμα που έχει αναδείξει με ένταση η Voria.gr (δείτε εδώ , εδώ και εδώ)

«Δεν είμαστε στη λογική να τρέξουμε πιο γρήγορα να κάνουμε ένα φτιασίδωμα και σε δύο χρόνια να μας φάει αλλά τόσα χρήματα και να βάλουμε ενδεχομένως σε κίνδυνο παιδιά και αθλητές. Όπως όλες οι εγκαταστάσεις της χώρας έχουν μεγάλα ζητήματα, εμείς προσπαθούμε να λύσουμε τα προβλήματα με χρηστή διαχείριση και με ορθολογική κατανομή», κατέληξε ο κ. Βασιλειάδης.