Skip to main content

Η απάντηση της Σκάρλετ Γιόχανσον στον Τσακαλώτο για τον... καφέ (vid)

Πριν από λίγες μέρες, επικαλούμενος την σταρ του Χόλιγουντ, ο κύριος Τσακαλώτος επιχείρησε να επιχειρηματολογήσει υπέρ της επικείμενης συμφωνίας.

Έκπληκτη έμεινε η διάσημη ηθοποιός, Σκάρλετ Γιόχανσον, από την πληροφορία που της μετέφερε ο διάσημος κριτικός κινηματογράφου, Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος, σε συνέντευξη στο Παρίσι, ότι ο υπουργός Οικονομικών, Ευκλείδης Τσακαλώτος, θα ήθελε να βγει μαζί της για καφέ.

«Ουάου! Εντάξει, ακούγεται ενδιαφέρον. Μου φαίνεται πολύ αστείο. Δεν πίστευα ποτέ ότι θα γινόμουν θέμα συζήτησης στη Βουλή των Ελλήνων! Αλλά έγινε κι αυτό. Βρέθηκα κι εκεί. Πρέπει να καταγραφεί κι αυτό κάπου!», δήλωσε χαρακτηριστικά

Υπενθυμίζεται ότι πριν από λίγες μέρες, επικαλούμενος την σταρ του Χόλιγουντ, ο κύριος Τσακαλώτος επιχείρησε να επιχειρηματολογήσει υπέρ της συμφωνίας που συζητά με την Τρόικα.

«Όντως ο κ. Μητσοτάκης έχει πει ότι θα θέλει τα πλεονάσματα να είναι 2%, όπως και εγώ θα ήθελα να βγω για κοκτέιλ με την Σκάρλετ Γιόχανσον! Πολλά πράγματα μπορεί να θέλουμε», είχε δηλώσει.