Skip to main content

Η ανίατη εγκεφαλική βλάβη των Σκοπιανών με τον «Μακεδονισμό»

Κάθε μέρα και μια καινούργια θεωρία, με τους Σκοπιανούς «επιστήμονες» να αδιαφορούν πλήρως για την εγκυρότητα των στοιχείων

Φαίνεται πως η εγκεφαλική βλάβη των Σκοπιανών, σχετικά με τον «μακεδονισμό», είναι σοβαρότερη απ’ ό,τι νομίζαμε. Κάθε μέρα και μια καινούργια θεωρία, με τους Σκοπιανούς «επιστήμονες» να αδιαφορούν πλήρως για την εγκυρότητα των στοιχείων. Τελευταίο «επίτευγμα» μια… επιστολή του Μ. Αλεξάνδρου!

Γράφηκε, λένε, με χρυσά γράμματα στην Αλεξάνδρεια, και καθόρισε τα Σκόπια ως Ελεύθερη Χώρα. Αυτό έγινε το 310 π.Χ. Μόνο που η αγραμματοσύνη τους τούς εμπόδισε να γνωρίζουν ότι ο Μέγας Αλέξανδρος πέθανε στη Βαβυλώνα τον Ιούνιο του 323 π.Χ., δηλαδή 13 χρόνια πριν. Άρα, την επιστολή θα την έγραψε από τον τάφο.

Για την ιστορία: Η Λευκωσία προσέφυγε στον ΟΗΕ καταγγέλλοντας την Τουρκία. Στην καταγγελία της παρουσιάζει αναλυτικό κατάλογο με τις συνεχείς παραβιάσεις του Κυπριακού Εναέριου Χώρου, αλλά και των χωρικών υδάτων από τουρκικά αεροσκάφη, ελικόπτερα, πολεμικά σκάφη και υποβρύχια. Η Κύπρος δηλαδή, κάνει αυτό που δεν έκανε ποτέ η Ελλάδα. Γιατί να μας πάρει η Τουρκία στα σοβαρά;

Έχει ξεφύγει τελείως ο σουλτάνος. Ρωτήθηκε, αν το προεδρικό σύστημα που επιχειρεί να επιβάλει μπορεί να ισχύσει με ενιαία τη δομή της χώρας, και απάντησε: «Όταν κοιτάξαμε σε άλλες χώρες, είδαμε πως αυτό είναι δυνατό. Μπορείτε να το δείτε παραδείγματος χάριν στη Γερμανία του Χίτλερ και σε άλλες χώρες». Δεν το κρύβει ο άνθρωπος, την Γερμανία του Χίτλερ έχει ως υπόδειγμα. Αυτός θα είναι και ο λόγος που τον συμπαθούν ο Σόιμπλε και η Μέρκελ.

Η κυρά Τασία υλοποίησε ένα όνειρο της ζωής της, από τα πολλά απωθημένα, κλείνοντας την Αμυγδαλέζα και στέλνοντας τους λαθρομετανάστες να λιάζονται στις πλατείες (Ύψιστε, ποιοι κυβερνούν την Ελλάδα;). Βρήκε τα ζόρια ο Μουζάλας και ξανανοίγει όχι μια, αλλά πολλές Αμυγδαλέζες. Μόνο που κατά την συνηθισμένη ΣΥΡΙΖΑϊκή διαστρέβλωση, τις ονομάζει «Προαναχωρησιακά Κέντρα».

Εκεί θα βάζει, είπε, αυτούς «που δημιουργούν προβλήματα, όπως π.χ. στο Ταε Κβο Ντο που υπήρξαν περιπτώσεις μαχαιρωμάτων». Στερνή μου γνώση… Αφού όμως δεν είναι Αμυγδαλέζα αλλά προαναχωρησιακό κέντρο, η κυρά Τασία δεν θα έχει πρόβλημα.

Πότε θα σταματήσει το παραμύθι της «κλιματικής αλλαγής»; Προφανώς όταν οι πολυεθνικές που ελέγχουν την παγκόσμια οικονομία σκαρφιστούν κάτι άλλο για να μας τ’ αρπάζουν. Για όσους δεν εμβάθυναν στο τι αποφασίστηκε -μεταξύ άλλων- στην δυσώνυμη Σύνοδο περί κλιματικής αλλαγής, σημειώνω:

Δίνεται η ελευθερία σε περισσότερες από 9.000 πολυεθνικές να παραβιάζουν τους νόμους που προστατεύουν το περιβάλλον και να αποφεύγουν τα δικαστήρια. Αν μια κυβέρνηση πάρει μέτρα τα οποία θίγουν τα συμφέροντα μιας πολυεθνικής που δραστηριοποιείται στη χώρα, τότε η εταιρεία έχει δικαίωμα να σύρει το κράτος στα διεθνή δικαστήρια και να πετύχει την αναίρεση της απόφασης ή ακόμα και να ζητήσει αποζημιώσεις.

Είναι συνέχεια της «πράσινης ανάπτυξης» του ντίλερ γιου της Μάργκαρετ, υπό την καθοδήγηση του Γκορ, π. αντιπρόεδρου των ΗΠΑ, και νυν στελέχους πολυεθνικής μεταλλαγμένων που κατηγορείται για πληθώρα παράνομων πράξεων. [Πώς μας παραμυθιάζουν βρε αδέρφια, οι «προοδευτικοί»;]