Skip to main content

Η ανακοίνωση της ΓΑΔ Ηρακλείου

Η ΓΑΔ Ηρακλείου έβγαλε ανακοίνωση για το ραντεβού θανάτου στο Ηράκλειο ανάμεσα σε οπαδούς του ΟΦΗ, του Παναθηναϊκού και του Ηρόδοτου με αποτέλεσμα να σκοτωθεί με δυο μαχαιριές 21χρονος.

Πριν από λίγο, η ΓΑΔ Ηρακλείου έβγαλε την παρακάτω ανακοίνωση για το ραντεβού θανάτου στο Ηράκλειο ανάμεσα σε οπαδούς του ΟΦΗ, του Παναθηναϊκού και του Ηρόδοτου, με αποτέλεσμα να σκοτωθεί με δυο μαχαιριές 21χρονος.

«Συνελήφθησαν έξι (6) νεαροί ημεδαποί γιατί συμμετείχαν σε συμπλοκή μεταξύ οπαδών, που είχε ως αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό 21χρονου ημεδαπού. Αναζητούνται και τα υπόλοιπα άτομα που συμμετείχαν στη συμπλοκή.

Από τις αστυνομικές Αρχές συνελήφθησαν σήμερα (05-09-2011) το πρωί, έξι (6) νεαροί ημεδαποί (δύο 20χρονοι, δύο 21χρονοι, ένας 18χρονος και ένας 19χρονος), γιατί την 03.30 ώρα στην Παραλιακή Λεωφόρο Ηρακλείου, συμμετείχαν σε συμπλοκή μεταξύ οπαδών, που είχε σαν αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό ενός 21χρονου ημεδαπού και τον τραυματισμό δύο ακόμη ημεδαπών ηλικίας 21 και 19 ετών, αντίστοιχα.

Ειδικότερα, στη συμπλοκή έλαβαν μέρος τριάντα (30) περίπου οπαδοί ποδοσφαιρικών ομάδων, οι οποίοι είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους με κράνη και κουκούλες και χρησιμοποίησαν λοστούς, πέτρες, μαχαίρια και άλλα αντικείμενα. Αποτέλεσμα της συμπλοκής ήταν να τραυματιστεί θανάσιμα ένα 21χρονος ημεδαπός, ο οποίος φέρει τραύματα από μαχαίρι στην κοιλιακή και θωρακική χώρα.

Επιπλέον, τραυματίστηκε σοβαρά άλλος ένας 21χρονος ημεδαπός, ο οποίος νοσηλεύεται εκτός κινδύνου, καθώς και ένας 19χρονος ημεδαπός, ο οποίος μετά την παροχή πρώτων βοηθειών έλαβε εξιτήριο. Οι αστυνομικές Αρχές ενημερώθηκαν για το περιστατικό την 04.05 ώρα από το "Βενιζέλειο" Νοσοκομείο Ηρακλείου. Υπήρξε άμεση κινητοποίηση, στο πλαίσιο της οποίας έχουν προσαχθεί μέχρι τώρα έξι (6) νεαροί ημεδαποί. Από τους προσαχθέντες συνελήφθησαν οι τέσσερις (4), γιατί από την αστυνομική έρευνα προέκυψε η συμμετοχή τους στη συμπλοκή.

Για τον ίδιο λόγο συνελήφθησαν και οι δύο νεαροί ημεδαποί, που διεκομίσθησαν τραυματίες στο Νοσοκομείο. Επιπλέον, στο χώρο της συμπλοκής βρέθηκαν καμένες τρεις μοτοσικλέτες.

Οι αστυνομικές έρευνες και η προανάκριση, που ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου, βρίσκονται σε εξέλιξη προκειμένου να εντοπισθούν και να συλληφθούν και τα υπόλοιπα άτομα, που συμμετείχαν στη συμπλοκή και να προσδιοριστεί - εξατομικευτεί το είδος της εμπλοκής τους».