Skip to main content

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ για τον αγώνα με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας

Παρακαλούνται όλοι οι φίλαθλοι να προσέλθουν έγκαιρα στο PAOK Sports Arena, για να αποφευχθεί ο συνωστισμός στα εκδοτήρια, τονίζει η ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Σε υπενθύμιση προς του φιλάθλους της ομάδας ώστε να προσέλθουν έγκαιρα στο γήπεδο για την σπουδαία φιλική αναμέτρηση του ΠΑΟΚ κόντρα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας προχώρησε η «ασπρόμαυρη» ΚΑΕ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του «Δικεφάλου»:

«Η ώρα για το μεγάλο παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την CSKA Moscow πλησιάζει. Σήμερα θα αναβιώσουν μεγάλες στιγμές από το ένδοξο παρελθόν και θα κάνει την πρώτη της παρουσία η νέα ομάδα του ΠΑΟΚ και από αυτό το ραντεβού δεν πρέπει να λείπει κανείς.

Παρακαλούνται όλοι οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ να προσέλθουν έγκαιρα στο PAOK Sports Arena, για να αποφευχθεί ο συνωστισμός στα εκδοτήρια, αλλά και να μην υπάρξει απώλεια μέρους των εκδηλώσεων που θα ξεκινήσουν στις 8μ.μ., στο πλαίσιο του εορτασμού των 90 χρόνων από την ίδρυση του συλλόγου.

Υπενθυμίζεται ότι ισχύουν τα εισιτήρια διαρκείας και οι κάτοχοί τους θα εισέλθουν στο γήπεδο, κάνοντας χρήση της κάρτας τους, ενώ τα απλά εισιτήρια του αγώνα κοστίζουν 10€ και 15€».