Skip to main content

Η ανακοίνωση της αστυνομίας για τη δολοφονία του 52χρονου στον Εύοσμο

Ληστές εισέβαλαν στη μονοκατοικία πρωινές ώρες και σύμφωνα με πληροφορίες χτύπησαν θανάσιμα τον 52χρονο, ενώ τραυμάτισαν και τον 77χρονο πατέρα

Επίσημη ανακοίνωση για τη δολοφονία του 52χρονου στον Εύοσμο εξέδωσε η αστυνομία.

Υπενθυμίζεται ότι σήμερα το πρωί ο 77χρονος πατέρας του άτυχου άντρα ειδοποίησε τους περίοικους, οι οποίοι κάλεσαν την αστυνομία. Οι αρχές όταν έφτασαν στον χώρο βρήκαν νεκρό τον 52χρονο με θλαστικά τραύματα στο πρόσωπο, ενώ χτυπημένος ήταν και ο πατέρας του (δείτε αναλυτικότερα εδώ). Λόγω των νοητικών προβλημάτων του 77χρονου πατέρα και της αδερφής του θύματος ήταν δύσκολο να εξαχθούν σύντομα συμπεράσματα, ωστόσο, μετά από κάποιες ώρες οι αρχές κατέληξαν ότι πρόκειται για ληστεία (δείτε εδώ).

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της αστυνομίας για την υπόθεση:

«Πρωινές ώρες σήμερα (04-04-2017) εντοπίστηκε νεκρός σε μονοκατοικία στην περιοχή του Ευόσμου, 52χρονος ημεδαπός,  φέροντας θλαστικά τραύματα στο πρόσωπο.

 Ο θανών βρέθηκε από τον σύνοικο  πατέρα του (ηλικίας 77 ετών), ο οποίος μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, καθώς έφερε τραύματα στο πρόσωπο και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

 Στο σημείο μετέβη Ιατροδικαστής και συνεργείο της Υποδιεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος, για την εξερεύνηση του χώρου.

 Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης».