Skip to main content

Η ανακοίνωση του Λιμενικού για άτομο που φέρεται να έπεσε στη θάλασσα

Οι έρευνες, οι οποίες διήρκησαν καθ'όλη τη διάρκεια της νύχτας, και συνεχίστηκαν μέχρι σήμερα το πρωί, έχουν πλέον σταματήσει.

Ανακοίνωση για τις έρευνες στη θάλασσα στην περιοχή του αεροδρομίου «Μακεδονία» για τον εντοπισμό ατόμου που φέρεται να έπεσε στη θάλασσα και πραγματοποίησα από χθες μέχρι σήμερα το πρωί το Λιμενικό Σώμα και η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης, εξέδωσε το Λιμενικό.

Συγκεκριμένα, οι έρευνες, οι οποίες διήρκησαν καθ'όλη τη διάρκεια της νύχτας, και συνεχίστηκαν μέχρι σήμερα το πρωί, έχουν πλέον σταματήσει.

Αναλυτικά

Ενημερώθηκε το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, καθώς και η Λιμενική Αρχή Θεσσαλονίκης απογευματινές ώρες χθες, για πιθανή ύπαρξη ατόμου στη θάλασσα, στη θαλάσσια περιοχή Αεροδρομίου του Θερμαϊκού κόλπου.

Άμεσα υπό το συντονισμό του Ε.Κ.Σ.Ε.Δ/Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., στην περιοχή έσπευσαν δύο (02) περιπολικά σκάφη του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., ένα (01) ελικόπτερο του Π.Ν., ένα (01) Τ/Χ της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης, ένα (01) σκάφος του Ομίλου Κυνηγών Ακτής Θερμαϊκού, ένα (01) Α/Κ σκάφος, ενώ από ξηράς συμμετείχαν ένα (01) περιπολικό όχημα του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. και δύο (02) οχήματα των παραπάνω εθελοντικών ομάδων, με αρνητικά αποτελέσματα.

Tυχόν εξελίξεις θα αναφερθούν με νεότερο δελτίο τύπου.