Skip to main content

Οι σύμμαχοι των ναζί στη Διάσκεψη για τα Δυτικά Βαλκάνια

Οι αγριεμένοι αγρότες, ο ρόλος του ΝΑΤΟ στο Αιγαίο και η Διάσκεψη για τα Δυτικά Βαλκάνια με συμμετοχή των συμμάχων των ναζί στον Β' Π.Π.

Αγριεμένοι οι αγρότες, που δυσκολεύονται να γυρίσουν στα καφενεία του χωριού ηττημένοι, γι’ αυτό και θα συνεχίσουν δυναμικά, πλην εάν η κυβέρνηση τους προσφέρει το πρόσχημα, ότι αναγκάστηκαν λόγω της εμφάνισης των ΜΑΤ. Βολεύει και την κυβέρνηση και τους αγροτοσυνδικαλιστές, να υποστηρίξουν ότι «έπεσαν μαχόμενοι».

Μέχρι τότε θα εκτοξεύουν βαρείς χαρακτηρισμούς κατά του Τσίπρα, που τους ξεγέλασε προεκλογικά υποσχόμενος ότι θα τους καταστήσει κάτι σαν «εφοπλιστές» με όσα έταζε, και τώρα κάνουν λόγο για «προβοκάτσια», «χοντρά ψέματα» και «ανεντιμότητα», επειδή -εκτός των άλλων- εμφάνισε η κυβέρνηση σαν παρόντες στη συνάντηση με τον πρωθυπουργό εκπροσώπους ανύπαρκτων μπλόκων ή άλλους που ουδέποτε παρέστησαν.

Ποιες χώρες συμμετείχαν στην Διάσκεψη για τα Δυτικά Βαλκάνια; Όλες όσες ήσαν σύμμαχοι των ναζί στον Β΄ Π.Π. Και οι μόνοι που μας υποστήριξαν ήσαν οι Σέρβοι, που επίσης ήσαν οι μόνοι που αντιστάθηκαν στους ναζί. Η ιστορία δεν επαναλαμβάνεται βέβαια, αλλά συνέβη επίσης να έχουν περάσει 100 χρόνια από τότε που η Αυστρουγγαρία μάς έμπλεξε στον Α΄ Π.Π.

Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ υποστήριξε πως δεν υπάρχουν «λαμόγια» στον ΣΥΡΙΖΑ. Ή δεν ξέρει ο απίστευτος; Τύπος τι σημαίνει «λαμόγιο», ή θέλησε κι αυτός να μας πουλήσει το πλαστό «ηθικό πλεονέκτημα». Όλοι οι έντιμοι και άγιοι Έλληνες βρίσκονται στον ΣΥΡΙΖΑ και όλοι οι παλιάνθρωποι στα άλλα κόμματα. Μήπως ήρθε η στιγμή να αμφιβάλλουμε για τη νοημοσύνη των κυβερνητικών, που θεωρούν τους Έλληνες τόσο ηλίθιους ώστε να μας ταΐζουν με τέτοια επιχειρήματα;

Οι Ρώσοι επικαλούνται τον πάτερ Παΐσιο για ρωσοτουρκικό πόλεμο και καταστροφή της Τουρκίας. Πριν από δυο μήνες είχαν έρθει δυο ρωσικά τηλεοπτικά συνεργεία και είχαν τραβήξει αρκετές σκηνές από το μνημείο του πάτερ Παΐσιου στο μοναστήρι της Σουρωτής. Στα ρεπορτάζ αναφέρθηκαν στις προφητείες του σχετικά με τα όσα θα συμβούν για ρωσοτουρκικό πόλεμο και για την καταστροφή της Τουρκίας. Το συμπέρασμά τους είναι ότι ο πάτερ Παΐσιος είχε προφητεύσει τα όσα γεγονότα συμβαίνουν σήμερα.

Ο Καμμένος έμεινε με τις θριαμβολογίες και οι Έλληνες με τις ανησυχίες για τον ρόλο του ΝΑΤΟ στο Αιγαίο, ως ανάχωμα (;) στη συνεχή κάθοδο ρωσικών πολεμικών. Ο Γ.Γ. του ΝΑΤΟ Γενς Στόλτεμπεργκ, αναφερόμενος στο ρόλο που καλείται να διαδραματίσει η Συμμαχία στο Αιγαίο για την αντιμετώπιση της προσφυγικής κρίσης, διευκρίνισε ότι δεν συνίσταται στην αναχαίτιση πλοίων και στη σύλληψη ανθρώπων, αλλά μόνο στην παροχή πληροφοριών.
 
Ο Καμμένος μας έλεγε ότι ο νατοϊκός στόλος θα στέλνει τους λαθρομετανάστες πίσω στην Τουρκία. Δεν ξέρω αν μας παραπλάνησε συνειδητά, ή τόσο κατάλαβε τι του είπαν. Το παθαίνει αυτό αρκετές φορές.

Η Τσεχία είπε πως αν η Βρετανία φύγει από την Ε.Ε. θα το σκεφτεί κι αυτή. Ναι, καλά θα κάνει. Να το σκεφτούν κι οι άλλες ανατολικοευρωπαϊκές χώρες, που η ανοησία και των Ελλήνων πολιτικών τις έβαλε στην Ε.Ε. μήπως και πάνε προς Ρωσία μεριά. Και το πληρώνουμε πάλι εμείς.