Skip to main content

Η αδιευκρίνιστη ψήφος πρώτο κόμμα

Προβάδισμα από 5,2% έως και 6% εξακολουθεί να διατηρεί το κυβερνών κόμμα έναντι της ΝΔ, όπως καταγράφουν οι νέες δύο δημοσκοπήσεις, ωστόσο «πρώτο κόμμα» αναδεικνύεται η αδιευκρίνιστη ψήφος.
Προβάδισμα από 5,2% έως και 6% εξακολουθεί να διατηρεί το κυβερνών κόμμα έναντι της ΝΔ, όπως καταγράφουν οι νέες δύο δημοσκοπήσεις, που δημοσιεύονται σήμερα, ωστόσο «πρώτο κόμμα» αναδεικνύεται η αδιευκρίνιστη ψήφος, με ποσοστά να ξεπερνούν το 32%.

Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση της Pulse για τον Τύπο της Κυριακής, στην πρόθεση ψήφου το ΠΑΣΟΚ συγκεντρώνει 27% έναντι 21% της ΝΔ, και ακολουθούν ΚΚΕ με 8,5%, ΛΑΟΣ με 4%, ΣΥΡΙΖΑ με 3%, ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ με 2,5%, ενώ η απάντηση «ΑΛΛΟ-ΑΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΤΗ ΨΗΦΟΣ» φτάνει το 34%.

Στο γκάλοπ της Rass για το Παρόν, στην πρόθεση ψήφου, το κυβερνών κόμμα προηγείται με 26,5% έναντι 21,3% της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Ποσοστό 8% συγκεντρώνει το ΚΚΕ, 4,3% το ΛΑΟΣ,  ο  ΣΥΡΙΖΑ 3%, οι  ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ 2,7% και η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ 1,7%. Η απάντηση «ΑΛΛΟ-ΑΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΤΗ ΨΗΦΟΣ» λαμβάνει ποσοστό 32,5%.