Skip to main content

Hρακλής: Εγκρίνεται το νέο ΔΣ του Ερασιτέχνη, στο βάθος το ποδόσφαιρο

Αυτό είναι και το πιο σημαντικό βήμα προκειμένου να «τρέξουν» οι εξελίξεις στο ποδοσφαιρικό τμήμα, με επαφές με τον Ηρακλή Αμπελοκήπων

Μέχρι την Τετάρτη αναμένεται να εγκριθεί και επισήμως το νέο 15μελες συμβούλιο του ΓΣ Ηρακλής προκειμένου να τρέξουν οι εξελίξεις και στο ποδοσφαιρικό τμήμα προκειμένου να υπάρξει συγκεκριμένη πρόταση στην ερχόμενη Γενική συνέλευση της Δευτέρας.

Στο περιθώριο της χθεσινής Γενικής συνέλευσης του Ηρακλή, ο Αλέξης Κυρίτσης, που θα αποτελέσει μέλος της νέας διοίκησης, είπε χαρακτηριστικά: «Κατατέθηκε αίτηση προσωρινής διοίκησης του Γυμναστικού και αναμένουμε έως αύριο την αίτηση προσωρινής διαταγής.

» Στη συζήτηση με τον υφυπουργό Αθλητισμού, Γιώργο Βασιλειάδη, τον ενημερώσαμε για την κατάσταση που υπάρχει με τα χρέη, με τον ίδιο να έχει θετική στάση. Σε δέκα ημέρες περίπου "κατεβαίνει" νομοσχέδιο το οποίο θα προστεθεί με τροπολογία περί διοίκησης και τότε θα αρχίσει να "τρέχει" ο σύλλογος».

Αυτό είναι και το πιο σημαντικό βήμα προκειμένου να «τρέξουν» οι εξελίξεις στο ποδοσφαιρικό τμήμα, καθώς θα γίνουν επαφές με τους ιθύνοντες του Ηρακλή Αμπελοκήπων, ούτως ώστε να ξεκαθαρίσουν όλες οι νομικές δικλείδες που υπάρχουν για να προχωρήσει η απόκτηση του ΑΦΜ από τους «κυανόλευκους».