Skip to main content

Honda Drive Days: Μία μοναδική οδηγική εμπειρία στη Θεσσαλονίκη

Με αφορμή την είσοδο της 10ης γενιάς Civic στην ελληνική αγορά αυτοκινήτου, η εταιρεία Αδελφοί Σαρακάκη Α.Ε.Β.Μ.Ε., διοργανώνει test drive events.

Μία μοναδική οδηγική εμπειρία προσφέρει η Honda τις μέρες αυτές στη μπροστινή είσοδο της ΔΕΘ στη Θεσσαλονίκη, διοργανώνοντας το πρόγραμμα Honda Drive Days, το οποίο ταξειδεύει σε όλη την Ελλάδα.

Με αφορμή την είσοδο της 10ης γενιάς Civic στην ελληνική αγορά αυτοκινήτου, η εταιρεία Αδελφοί Σαρακάκη Α.Ε.Β.Μ.Ε., επίσημος εισαγωγέας-διανομέας της Honda στην Ελλάδα δίνει τη δυνατότητα στους φίλους της Honda να γνωρίσουν από κοντά όλα τα μοντέλα της Honda και να πραγματοποιήσουν test-drive μαζί τους.

Πιο αναλυτικά, οι φίλοι της Honda έχουν την δυνατότητα να δουν από κοντά και να πραγματοποιήσουν test-drive σε όλα τα μοντέλα της εταιρείας: Civic 1.0 V-TEC Turbo 5dr, Civic 1.5 V-TEC Turbo 4dr, HR-V, CR-V και Jazz.

Το νέο Honda Civic V-TEC Turbo 10ης γενιάς

Η νέα δέκατη γενιά του Honda Civic παράγεται σε δυναμικό, πεντάθυρο, σπορ hatchback και 4θυρο sedan. Αντιπροσωπεύει ένα σημαντικό βήμα προόδου για τη Honda στην κατηγορία C, επωφελούμενη από το μεγαλύτερο πρόγραμμα εξέλιξης ενός μοντέλου στην ιστορία της εταιρείας.

Το Civic είναι βασικό μοντέλο της Honda στην Ευρώπη και βρίσκεται στην καρδιά τόσο των πωλήσεων όσο και της παράδοσης της μάρκας στην περιοχή σε επίπεδο παραγωγής. Για πολλούς Ευρωπαίους πελάτες το Civic είναι συνώνυμο με τη μάρκα Honda και στόχος για την ομάδα εξέλιξης ήταν μία δυναμική ανανέωση του μοντέλου, που το τοποθετεί σε μία δική του κατηγορία.  

Βασισμένο σε μία κληρονομιά 40 χρόνων, το αυτοκίνητο παραμένει πιστό στη φιλοσοφία του πρώτου Civic, «ενός αυτοκινήτου για όλους τους ανθρώπους και όλο τον κόσμο».

Είναι ένας συνδυασμός ιδιαίτερης σχεδίασης, σπορτίφ στυλ και ευέλικτης πρακτικότητας – με έμφαση σε μία απολαυστική δυναμική συμπεριφορά. Μαζί με το νέο Civic κάνουν την εμφάνιση τους οι δύο νέοι βενζινοκινητήρες VTEC TURBO 1.0lt με ιπποδύναμη 129ΗΡ και 1.5lt. με ιπποδύναμη 182 ΗΡ, που έχουν εξελιχθεί ειδικά για να προσφέρουν μία δυναμική, συναρπαστική και μειωμένου κόστους οδηγική εμπειρία. Η σειρά τεχνολογιών προηγμένης ασφάλειας και υποστήριξης οδηγού Honda SENSING που διατίθεται με όλες τις εκδόσεις διασφαλίζει ότι το αυτοκίνητο είναι από τα ασφαλέστερα στην κατηγορία του.

«Μία ανώτερη οδηγική απόλαυση»

Αρκετοί ήταν οι υποψήφιοι πελάτες της Honda που πραγματοποίησαν test drive στους δρόμους της Θεσσαλονίκης, ενώ δεκάδες περαστικοί ρωτούσαν να μάθουν για την πρωτοβουλία αλλά και πληροφορίες για τα μοντέλα της εταιρείας.

«Ο σκοπός είναι να γνωρίσουν οι φίλοι της Honda τη γκάμα από κοντά αλλά και να κάνουν test drive, ώστε με αυτόν τον τρόπο να βιώσουν την ανώτερη οδηγική απόλαυση που προσφέρουν τα αυτοκίνητα της Honda», δηλώνει στη Voria.gr, η Product Manager επιβατηγών αυτοκινήτων, Ελένη Στρογγυλού, ενώ προσθέτει ότι η ανταπόκριση του κόσμου στη Θεσσαλονίκη είναι πολύ μεγάλη.

«Η ανταπόκριση του κοινού είναι πολύ θετική. Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι. Ειδικά τις ώρες αιχμής, μετά το μεσημέρι είναι αρκετός ο κόσμος που έρχεται στον χώρο για test drive», τονίζει η κυρία Στρογγυλού.

«Θέλουμε να είμαστε κοντά στον κόσμο και να του δώσουμε χαρά, αλλά και να τον πείσουμε ότι επιλέγοντας τη Honda θα κάνει μία επιτυχημένη επιλογή», προσθέτει. Όπως αναφέρει ο κ. Γιώργος Τσακίρης, Διευθυντής Λιανικών Πωλήσεων Θεσσαλονίκης, «ο κόσμος εκπλήσσεται ευχάριστα από το γεγονός ότι μπορεί να οδηγήσει το αυτοκίνητο της επιλογής του».

Η διαδικασία του test drive

«Ο πελάτης, από τη στιγμή που θα εκδηλώσει ενδιαφέρον για ένα αυτοκίνητο, το οδηγεί άμεσα, αφού του δώσει κάποιες πληροφορίες ο πωλητής», τονίζει ο κ. Τσακίρης.

Ο κάθε ενδιαφερόμενος πληροφορείται για τα τεχνικά χαρακτηριστικά του αυτοκινήτου και στη συνέχει μπορεί να ξεκινήσει το test drive, με συνοδηγό κάποιον από το εξειδικευμένο προσωπικό της Honda. Συνήθως, ένα test drive διαρκεί 20 με 30 λεπτά.

Το πρόγραμμα Honda Drive Days σε περιοχές της Ελλάδας:

Κόρινθος 21-22 Σεπτεμβρίου
Θεσσαλονίκη 3-6 Οκτωβρίου
Athens Metro Mall 11-14 Οκτωβρίου
Golden Hall 18-21 Οκτωβρίου
Ιωάννινα 24-25 Οκτωβρίου
Λάρισα 27-29 Οκτωβρίου
Ρόδος 4-5 Νοεμβρίου

Αναλυτικές πληροφορίες για το πρόγραμμα των περιοχών που θα καλύψει το Honda Drive Days μπορείτε να βρείτε εδώ.