Skip to main content

Χαλκιδική: Χειροπέδες στον πατέρα του 3χρονου που κόντεψε να πνιγεί στη θάλασσα

Συνελήφθη για έκθεση του ανήλικου αγοριού σε κίνδυνο - Χρειάστηκε να του γίνει ΚΑΡΠΑ για να επανέλθει και νοσηλεύεται στο Ιπποκράτειο της Θεσσαλονίκης

Στη σύλληψη του 42χρονου Σέρβου, πατέρα του 3χρονου που βρέθηκε χθες σε ημιλιπόθυμη κατάσταση εντός της θάλασσας στην παραλία «Ξενία» του Παλιουρίου Κασσάνδρας, στη Χαλκιδική, προχώρησε το Λιμενικό Σώμα.

Συγκεκριμένα, από το Β' Λιμενικό Τμήμα Νέων Μουδανιών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Θεσσαλονίκης που διενεργεί την προανάκριση, συνελήφθη ο 42χρονος Σέρβος πατέρας του ανηλίκου, για παράβαση του άρθρου 306 του Ποινικού Κώδικα, που προβλέπει την έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο.

Υπενθυμίζεται ότι το 3χρονο μεταφέρθηκε σε σταθερή κατάσταση στο νοσοκομείο Πολυγύρου και από εκεί στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο Θεσσαλονίκης. Σύμφωνα με πληροφορίες της Voria.gr, το αγοράκι είναι σε καλή κατάσταση και έχει ξεπεράσει πλέον τον κίνδυνο. Χθες έγινε εισαγωγή του στην παιδιατρική μονάδα του νοσοκομείου και είχε μικρές ανάγκες οξυγόνου. Το τρίχρονο αγοράκι θα παραμείνει στο νοσοκομείο για παρακολούθηση και για να δουν οι γιατροί πώς θα εξελιχθεί η πορεία της υγείας του.

Φωτογραφία αρχείου