Skip to main content

Χαλκίδα: Η δραματική περιγραφή της συζύγου του ξυλουργού που δολοφονήθηκε (vid)

Η σύζυγος του ξυλουργού περιέγραψε τη δολοφονία και όσα σοκαριστικά και απίστευτα είδε να εκτυλίσσονται μπροστά στα μάτια της από το μπαλκόνι του σπιτιού της

Τη δολοφονία του Σάκη Νικολάου στη Χαλκίδα το πρωί του περασμένου Σαββάτου από την 39χρονη περιέγραψε η σύζυγός του, Νάνσυ.

Μιλώντας στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου «T-live», στον Alpha, η σύζυγος του ξυλουργού περιέγραψε τη δολοφονία και όσα σοκαριστικά και απίστευτα είδε να εκτυλίσσονται μπροστά στα μάτια της από το μπαλκόνι του σπιτιού της.

«Toν άκουσα να φωνάζει ''άσε με, άσε με'' και εκεί κρατήθηκα στο μπαλκόνι και άρχισα να φωνάζω. Έβαλα παπούτσια, κινητό και κλειδιά και έφυγα, πήγα κάτω. Νόμιζα ότι γίνεται ληστεία, κάποιος του επιτίθεται για να του πάρει τα λεφτά, το κινητό. Όσα αντίκρισα δεν θέλω να τα περιγράψω. Δεν είναι να τα βιώσει και να τα δει κανείς».

Στην ερώτηση αν κατάλαβε ποια ήταν η γυναίκα που μόλις είχε δολοφονήσει τον σύζυγό της, απάντησε αρνητικά. «Όχι, δεν κατάλαβα ποια είναι, δεν την αναγνώρισα ούτε από μακριά αλλά ούτε και όταν πέρασε με το περιπολικό από μπροστά μου. Προσπαθούσα να αντιληφθώ ποια είναι και τι έγινε, γιατί έγινε. Ήμουν σε άσχημη κατάσταση με αυτό που είδαν τα μάτια μου και αυτό που βίωσα στο πετσί μου. Δεν θυμάμαι ποιες λέξεις χρησιμοποίησα στην κατάθεσή μου, θυμάμαι μόνο πόσο έντονα ήθελα να αποτυπώσω ακριβώς το σκηνικό».

Η σύζυγος του Σάκη Νικολάου έμαθε την ταυτότητά της λίγο αργότερα. «Όταν ήμασταν στο Αστυνομικό Τμήμα, με τους αστυνομικούς, μου ανέφεραν το επίθετο του συζύγου της και ήταν σαν να έπεσε ένα μαύρο μπροστά μου. Και υποτίθεται ότι έχουμε κάνει την κατάλληλη κίνηση για να μπορέσουμε να απεμπλακούμε από αυτή την περίεργη κατάσταση».

Στην ερώτηση αν η δράστιδα, που σήμερα υποστήριξε ότι δεν ήθελε να σκοτώσει τον άτυχο Σάκη και η οποία προφυλακίστηκε, «είχε εμμονή μαζί του», απάντησε «προφανώς, δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο», ενώ για όσα ακούστηκαν από τους γονείς της κατηγορουμένης για τον σύζυγό της, καθώς τον κατηγόρησαν ως βιαστή της κόρης τους -κάτι που η ίδια η κατηγορουμένη αρνήθηκε κατηγορηματικά- είπε πως «τον σκοτώνουν για δεύτερη φορά».

Υποστήριξε ότι δεν θα ήθελε να τη δει, δεν θα μπορούσε να την έχει απέναντί της, ενώ, αναφερόμενη στο παρελθόν και όσα είχαν γίνει, υποστήριξε ότι την είχε δει ελάχιστα, στον γάμο τους.

Σε ό,τι αφορά στις ενοχλήσεις από τη γυναίκα αυτή, η σύζυγος του δολοφονηθέντος υποστήριξε ότι αυτό το αντιλήφθηκε λίγο μετά τον γάμο τους, στα τέλη του 2021.

«Μου είπε ότι τον έπαιρνε τηλέφωνο και του έλεγε ότι κάτι γινόταν μεταξύ τους και ότι πρέπει να μιλήσουν. Κατάλαβε ο Σάκης ότι δεν έχει να κάνει με τη σχέση του με τον σύζυγό της και ότι έχει να κάνει προσωπικά με την ίδια. Ούτε στον ίδιο ξεκαθάριζε. Ηταν μπερδεμένο, σαν να υπάρχει κάποιο υπονοούμενο.

Είχε τύχει να έρχεται σπίτι και να μου λέει ''πάλι με πήρε τηλέφωνο, πάλι κάτι έχει γίνει'', και να μου γυρνάει το τηλέφωνο και μου λέει ''να 'τη'' και έβλεπα την κλήση. Και με ρώταγε ''τι να κάνω'' και του έλεγα ''μην απαντάς''» είπε, και συμπλήρωσε: «Δεν υπάρχει περίπτωση ο άνδρας μου να είχε κάνει κάτι. Ανθρωπος με περισσότερο σεβασμό, αγάπη, δεν υπάρχει περίπτωση».