Skip to main content

H ΠΑΕ Ηρακλής δίνει εισιτήρια στον ΠΑΟΚ,ανάβει «κόκκινο» η αστυνομία!

Η κυανόλευκη ΠΑΕ έδειξε πρόθυμη να παραχωρήσει εισιτήρια στον Δικέφαλο με την ασπρόμαυρη ΠΑΕ αλλά η αστυνομία δείχνει αρνητική στο ενδεχόμενο αυτό

Την ερχόμενη Κυριακή (17:15), Ηρακλής και ΠΑΟΚ θα τεθούν αντιμέτωποι στο τοπικό ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, με την διοίκηση των Παπαθανασάκη-Καγιούλη, να ανάβουν το πράσινο φως για την χορήγηση εισιτηρίων στον ΠΑΟΚ, με την αστυνομία να είναι αρνητική.

Σύμφωνα με το «Sdna», ο Ηρακλής (αν και ζήτησε) να μην πήρε εισιτήρια στο παιχνίδι του πρώτου γύρου, μεταξύ των δύο ομάδων, στην Τούμπα, ωστόσο η διοίκηση της κυανόλευκης ΠΑΕ, που βρίσκεται εδώ και μήνες σε ανοικτή κόντρα με τους οπαδούς του συλλόγου, έδειξε πρόθυμη να παραχωρήσει εισιτήρια στον ΠΑΟΚ (σ.σ. 2.000 εισιτήρια ζήτησε η ασπρόμαυρη ΠΑΕ), καθώς με την κίνηση της αυτή ευελπιστεί να γεμίσει τα... άδεια ταμεία της.

Φυσικά, η κίνηση αυτή των Παπαθανασάκη-Καγιούλη που έχουν το γενικό πρόσταγμα στα θέματα της ΠΑΕ, αναμένεται να προκαλέσει (εσωτερικές) αντιδράσεις, όμως η αστυνομία σε πρώτη φάση δείχνει αρνητική στο ενδεχόμενο αυτό, καθώς δεν θέλει να πάρει το ρίσκο, ώστε να συνυπάρξουν στο ίδιο γήπεδο οπαδοί των δύο ομάδων.

Βέβαια, τα πάντα αναμένεται να ξεκαθαρίσουν, στην τελική σύσκεψη που θα γίνει στο Καυτανζόγλειο στάδιο την ερχόμενη Πέμπτη, όμως θεωρείται απίθανο, η αστυνομία να συναινέσει σε κάτι τέτοιο και όλα δείχνουν πως στο παιχνίδι αυτό θα υπάρχουν μόνο φίλαθλοι του Ηρακλή, ενώ θέση για το θέμα αναμένεται να πάρει και το Υπουργείο αθλητισμού.