Skip to main content

BIG BRAND: Τα αθλητικά της Κρήτης έρχονται στο κέντρο της Θεσσαλονίκης

Η κρητική επιχείρηση φέρνει στη γειτονιά της XANΘ τα All about Sneakers και το HeavenOfBrands, κάνοντας άνοιγμα στη Βόρεια Ελλάδα.

Μία κρητική επιχείρηση ανεβαίνει στη Θεσσαλονίκη, σαν πρώτο βήμα στη Βόρεια Ελλάδα, για να δημιουργήσει μία "αθλητική πιάτσα", μια αγορά για τα αθλητικά είδη στη γειτονιά της ΧΑΝΘ, στα περίπου 1.000 τ.μ. του μεγάλου καταστήματος που βρίσκεται επί της Τσιμισκή 137 και φιλοξενούσε παλαιότερα τον Κωτσόβολο.

Πρόκειται για την εταιρεία του κ. Μιχάλη Παπαδάκη, τη BIG BRAND με έδρα το Ρέθυμνο, που έρχεται στη Θεσσαλονίκη με το All about Sneakers και το HeavenOfBrands, που θα μοιραστούν τα πολλά τετραγωνικά μέτρα του μεγάλου καταστήματος για να παρουσιαστούν στο τέλος Ιουλίου με αρχές Αυγούστου, με δύο διαφορετικά, ξεχωριστού ύφους και με πρωτοποριακό design, μαγαζιά.

Η BIG BRAND, που ιδρύθηκε το 2010, αναπτύσσεται μόνο με εταιρικά καταστήματα, δίνοντας παράλληλα έμφαση στον ηλεκτρονικό εμπόριο. Ως σήμερα υπάρχει ένα All about Sneakers στο Ρέθυμνο και το δεύτερο κατάστημα με sneakers αποκλειστικά, θα είναι αυτό που θα ανοίξει στη Θεσσαλονίκη. Επίσης, υπάρχουν κάτω από τη BIG BRAND δύο καταστήματα αθλητικών ειδών σε Αθήνα, ένα στη Πάτρα αλλά και ένα στο Ρέθυμνο, που όταν λειτουργήσει το HeavenOfBrands της Θεσσαλονίκης, θα ανεβάσουν και αυτά την ίδια επιγραφή στις προσόψεις τους.

Η εταιρεία, που πραγματοποιεί πωλήσεις της τάξης των 10 εκατ. ευρώ, έχει βγεί πολύ δυναμικά στην αγορά μέσω και του e-shop του HeavenOfBrands.

Όπως εξήγησε στη Voria.gr ο κ. Τάκης Δουκουμόπουλος, συνεργάτης της εταιρείας στην ανάπτυξη της λιανικής, στόχος είναι η δημιουργία στη Θεσσαλονίκη μίας πιάτσας με τη δημιουργία δύο ξεχωριστών καταστημάτων αθλητικών ειδών. Το All about Sneakers θα είναι ένα πολύ ξεχωριστό κατάστημα αφιερωμένο αποκλειστικά στα sneakers, ενώ το HeavenOfBrands, θα είναι ένα μεγάλο κατάστημα αθλητικής ένδυσης και υπόδησης για άνδρες, γυναίκες και παιδιά, όπως επίσης οργάνων εκγύμνασης και αξεσουάρ.

Για το 2016 η BIG BRAND δε σχεδιάζει τη δημιουργία άλλων καταστημάτων καθώς η έμφαση σε τούτη τη φάση θα δοθεί στην ανάπτυξη στην αγορά της Θεσσαλονίκης.