Skip to main content

H Fibep ανακοινώνει τα αποτελέσματα της 4ης Ετήσιας Κλαδικής Έκθεσης

Tα αποτελέσματα της 4ης Ετήσιας Κλαδικής Έκθεσης ανακοίνωσε η Fibep, η μεγαλύτερη ένωση για την παρακολούθηση και ανάλυση MME.

Tα αποτελέσματα της 4ης Ετήσιας Κλαδικής Έκθεσης ανακοίνωσε η Fibep, η μεγαλύτερη ένωση για την παρακολούθηση και ανάλυση μέσων μαζικής ενημέρωσης στον κόσμο.
 
Περισσότερες από 100 εταιρίες από 55 χώρες συμμετείχαν στην κλαδική έκθεση του 2014-2015. Πρόκειται για την πληρέστερη κλαδική έκθεση που αφορά σε εταιρίες που δραστηριοποιούνται στο χώρο του Media Intelligence.
 
Μερικά από τα κύρια συμπεράσματα της 4ης Ετήσιας Κλαδικής Έκθεσης ήταν η αυξημένη κερδοφορία των εταιριών του κλάδου με το 67% των ερωτηθέντων να διατηρούν αυξημένη αισιοδοξία για το 2016. Επιπλέον, για άλλη μια χρονιά, η έκθεση ανέδειξε την αποδελτίωση (media monitoring) των παραδοσιακών μέσων (έντυπος τύπος, ραδιόφωνο, τηλεόραση και διαδίκτυο) ως τη ναυαρχίδα των υπηρεσιών αποδελτίωσης, έχοντας το 60% της κερδοφορίας. Ακολουθούν οι υπηρεσίες αποδελτίωσης των social media με 14%. Η έκθεση έδειξε, επίσης, άνοδο στην επένδυση νέων τεχνολογιών (SaaS) και υπηρεσιών ανάλυσης.
 
Η Ετήσια Κλαδική Έκθεση της Fibep περιλαμβάνει, επίσης, στοιχεία σχετικά με τα πνευματικά δικαιώματα, τις αναδυόμενες τάσεις στο χώρο του media intelligence και ευκαιρίες για περαιτέρω ανάπτυξη του κλάδου.
 
Ως μέλος της Fibep η εταιρία παροχής και ανάπτυξης λογισμικού και τεχνολογικών υπηρεσιών Πληροφορίας και Επικοινωνιών DataScouting συμμετέχει σταθερά στην Ετήσια Κλαδική Έκθεση από το 2014.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Fibep.