Skip to main content

H Ευρωπαϊκή Επιτροπή προβάλλει στα social media τη Νέα Παραλία

Πώς προβάλλει η Ευρωπαϊκή Επιτροπή τη Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης μέσα από τον επίσημο λογαριασμό της στο facebook. Τι αναφέρει.

Τη Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης προβάλει η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, μέσα από τον επίσημο λογαριασμό της στο facebook.

«Έχετε επισκεφτεί ποτέ τη Θεσσαλονίκη στην Ελλάδα, ή σχεδιάζετε να πάτε; Μην χάσετε το παραλιακό μέτωπο! Με συγχρηματοδότηση από την Ευρωπαϊκή Ένωση, αυτό το πρότζεκτ βοήθησε ώστε να επανέλθει ο χαρακτήρας της παραλίας, σε αρμονική σύνδεση με την πλούσια ιστορία και τον κοσμοπολίτικο χαρακτήρα της πόλης», αναφέρεται χαρακτηριστικά στην σχετική ανάρτηση.

Στη επίσημη σελίδα της ΕΕ υπάρχει και εκτενές κείμενο για την παραλία της πόλης, με τίτλο «το νέο παραλιακό μέτωπο της Θεσσαλονίκη: Ένα διαμάντι για τη Νύφη του Θερμαϊκού».

Μεταξύ άλλων στο κείμενο γίνεται λόγος για μια τις μεγαλύτερες επενδύσεις της τελευταίας δεκαετίας στην περιοχή της Βόρειας Ελλάδας. Στο άρθρο σημειώνεται ότι το έργο χρηματοδοτήθηκε με προϋπολογισμό 22.031.921 ευρώ εκ των οποίων 18.6 εκατ. χορηγήθηκαν από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Τέλος, σημειώνεται μεταξύ άλλων ότι η Νέα Παραλία έχει γίνει αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας των κατοίκων.