Skip to main content

H Έλλη Παπαγγελή στην κλινική της DHI Θεσσαλονίκης(φωτο+vid)

Η Έλλη Παπαγγελή εμπιστεύτηκε τη μπουτίκ κλινική της DHI Θεσσαλονίκης για τη φροντίδα των μαλλιών της και περιγράφει την εμπειρία της.

Από το 2013 η κλινική της DHI Θεσσαλονίκης πρωταγωνιστεί στην έρευνα, διάγνωση και τις πρωτοποριακές τεχνικές στις θεραπείες της τριχόπτωσης μέσα από προσωποποιημένα προγράμματα. Η υψηλή ποιότητα υπηρεσιών σε ένα φιλικό ιατρικό περιβάλλον υψηλής αισθητικής καθιστούν τη μπουτίκ κλινική της Θεσσαλονίκης, μία από τις τέσσερις παγκοσμίως του ελληνικού ιατρικού ομίλου DHI Global Medical Group την πρώτη επιλογή για άνδρες και γυναίκες που αντιμετωπίζουν προβλήματα τριχόπτωσης από την Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό.

Πρόσφατα την πόρτα της DHI Θεσσαλονίκης στην οδό Αγίας Σοφίας 37 πέρασε το γνωστό μοντέλο Έλλη Παπαγγελή, η οποία εμπιστεύτηκε τη φροντίδα των μαλλιών της στους γιατρούς και το προσωπικό της κλινικής.

«Έχω παρατηρήσει πως οι τρίχες των μαλλιών μου έχουν αδυνατίσει σε σημαντικό βαθμό. Επίσης, αντιμετωπίζω έντονη τριχόπτωση κυρίως σε περιόδους στρες και πόσο μάλλον λόγω της δουλειάς μου, τα μαλλιά μου επιβαρύνονται από το συνεχές styling και τις βαφές. Έχοντας ακούσει πόσο σημαντική είναι η πρόληψη για την υγεία μας, πήρα την απόφαση να φροντίσω ένα τόσο σημαντικό και όμορφο κομμάτι μου, τα μαλλιά μου», τονίζει στη Voria.gr η Έλλη Παπαγγελή.

Όπως εξηγεί, πληροφορήθηκε για το σημαντικό έργο της DHI πάνω σε θέματα πρόληψης και αντιμετώπισης της τριχόπτωσης και θέλησε να πάρει μια εξειδικευμένη γνώμη για την υγεία των μαλλιών της. «Η DHI Θεσσαλονίκης προφέρει κάτι μοναδικό κατά τη γνώμη μου: oλιστική αντιμετώπιση. Διάγνωση με το βιολογικό τεστ μαλλιών και μεσοθεραπεία μαλλιών (PRP) για βελτίωση της υγείας της τρίχας. Με συμβούλεψαν με αντιοξειδωτικό διαιτολόγιο και βιταμίνες ώστε να βελτιώσουμε τις τιμές του οξειδωτικού στρες», αναφέρει.

Η ίδια δηλώνει ενθουσιασμένη από την εμπειρία της επίσκεψής της στην κλινική της DHI Θεσσαλονίκης. «Η κλινική είναι πανέμορφη, το προσωπικό πολύ ζεστό και χαμογελαστό. Πραγματικά τους ευχαριστώ πολύ για την φροντίδα που μου πρόσφεραν. Περισσότερη εντύπωση μου έκανε ο επαγγελματισμός τους και το πόσο πολύ αγαπούν αυτό που κάνουν», υπογραμμίζει. Παροτρύνει, δε, άνδρες και γυναίκες να μην αμελούν ένα από τα πιο σημαντικά και όμορφα κομμάτια του κορμιού τους. «Τα μαλλιά μας είναι αναπόσπαστο κομμάτι μας και βελτιώνοντας την υγεία των μαλλιών μας βελτιώνουμε και την υγεία μας συνολικά», καταλήγει.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.