Skip to main content

H DataScouting στηρίζει το TechSaloniki στις 7 και 8 Οκτωβρίου

H DataScouting μαζί με άλλες 14 εταιρείες μέλη του Cluster θα συμμετάσχει στη διημερίδα που θα διοργανωθεί στο Συνεδριακό Κέντρο Ι. Βελλίδης

H DataScouting στηρίζει το TechSaloniki, το πρώτο skill matching event στο χώρο της πληροφορικής που τελείται υπό την αιγίδα του Technopolis Cluster.

Ως μέλος του Technopolis Cluster, η DataScouting μαζί με άλλες 14 εταιρίες μέλη του Cluster θα συμμετέχει στη διημερίδα, που θα διοργανωθεί στο Συνεδριακό Κέντρο Ι. Βελλίδης στις 7 και 8 Οκτωβρίου.

Το παρόν θα δώσουν ο ιδρυτής της DataScouting, κ. Σταύρος Βολογιαννίδης, ο Γενικός Διευθυντής κ. Αναστάσιος Αβράμης και τα στελέχη κα Αφροδίτη Μάλιαρη και κα Σοφία Καρακεβά. Το ενδιαφέρον είναι τεράστιο, με περισσότερους από 500 υποψηφίους να έχουν ήδη δηλώσει συμμετοχή.  Το πρόγραμμα περιλαμβάνει ομιλίες από ειδικούς του χώρου της πληροφορικής καθώς και συνεντεύξεις υποψηφίων.  Για περισσότερες πληροφορίες μπείτε στο www.techsaloniki.gr

Σχετικά με το Technopolis Cluster

Το Technopolis Cluster έχει ως κύριο σκοπό την ανάδειξη της περιοχής της Θεσσαλονίκης σε περιφερειακό κέντρο για τις νέες τεχνολογίες και την πληροφορική. Στο Technopolis Cluster συμμετέχουν 30 επιχειρήσεις ανάπτυξης λογισμικού με παραγωγικές δομές στη Θεσσαλονίκη. Το Technopolis Cluster τελεί υπό την αιγίδα του Τεχνόπολης Θεσσαλονίκης, του πρώτου ιδιωτικού πάρκου επιχειρήσεων υψηλής έντασης γνώσης.

Σχετικά με τη DataScouting

Η DataScouting είναι μία εταιρία παροχής και ανάπτυξης λογισμικού και τεχνολογικών υπηρεσιών Πληροφορίας και Επικοινωνιών με εξειδίκευση στην ανάπτυξη καινοτόμων λύσεων για εταιρίες και οργανισμούς media monitoring, βιβλιοθήκες, αρχεία και μουσεία, και εταιρίες.

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με την κα Σοφία Καρακεβά, CMO, soka@datascouting.com