Skip to main content

H DataScouting χορηγός στο 2ο TechSaloniki στο Βασιλικό Θέατρο

Περισσότερες από 20 υγιείς, εξωστρεφείς και ταχεία αναπτυσσόμενες εταιρείες της πόλης με έμφαση στην τεχνολογία, ένωσαν τις δυνάμεις τους.

H DataScouting ήταν χορηγός στο 2ο TechSaloniki που πραγματοποιήθηκε στις 13 με 14 Μαΐου στο Βασιλικό Θέατρο.  

Περισσότερες από 20 υγιείς, εξωστρεφείς και ταχεία αναπτυσσόμενες εταιρείες της πόλης με έμφαση στην τεχνολογία, ένωσαν τις δυνάμεις τους για να προσφέρουν περίπου 150 θέσεις εργασίας σε εκατοντάδες εργαζόμενους, άνεργους, νέους πτυχιούχους και φοιτητές που συμμετείχαν.

Οι υποψήφιοι είχαν τη δυνατότητα να συμμετέχουν σε workshops, να παρακολουθήσουν ομιλίες, να περάσουν screenings σε soft skills με tests προσωπικότητας, διαχείρισης κινδύνου, αντίστασης στην αλλαγή, ικανότητα επικοινωνίας, προφίλ ηγεσίας με την ακαδημαϊκή πιστοποίηση της ερευνητικής ομάδας Talentire του Πανεπιστημίου Μακεδονίας και να γνωρίσουν απ’ ευθείας τους πιθανούς εργοδότες τους.

Σχετικά με τη DataScouting
Η DataScouting είναι μία εταιρία παροχής και ανάπτυξης λογισμικού και τεχνολογικών υπηρεσιών Πληροφορίας και Επικοινωνιών με εξειδίκευση στην ανάπτυξη καινοτόμων λύσεων για εταιρίες και οργανισμούς media monitoring, βιβλιοθήκες, αρχεία και μουσεία.

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με την κα Σοφία Καρακεβά, CMO, soka@datascouting.com