Skip to main content

H αποστολή του ΠΑΟΚ ενόψει Πλατανιά-Εκτός οι Περέιρα και Τιάμ

Παράλληλα εκτός αποστολής για τεχνικούς λόγους έμειναν για τον Δικέφαλο οι Γιαννούλης,Πούγγουρας, Χαρίσης και Κοροβέσης.

Την προετοιμασία του για το αυριανό παιχνίδι με τον Πλατανιά ολοκλήρωσε σήμερα ο ΠΑΟΚ με τον Βλάνταν Ίβιτς να μετρά δύο απουσίες.

Ο προπονητής του Δικεφάλου, άφησε εκτός αποστολής τους Περέιρα και Τιάμ με τον δεύτερο να ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα λόγω τενοντοπάθειας στον επιγονατιδικό τένοντα. Παράλληλα εκτός για τεχνικούς λόγους έμειναν οι Γιαννούλης, Πούγγουρας, Χαρίσης, Κοροβέσης.


Αναλυτικά η αποστολή των ασπρόμαυρων:

Γλύκος, Μπρκιτς, Κρέσπο, Βαρέλα, Μαλεζάς, Κίτσιου, Μάτος, Λέοβατς, Τσίμιροτ, Κάνιας, Σάκχοφ, Πέλκας, Μπίσεσβαρ, Μυστακίδης, Ροντρίγκες, Κάμπος, Αθανασιάδης και Κουλούρης.

 

Από τη μεριά του ο Γιώργος Παράσχος δεν θα έχει στη διάθεσή του, τους Στανισάβλιεβιτς και Γιορέντε καθώς αμφότεροι είναι τραυματίες μετά το παιχνίδι κόντρα στον Πανιώνιο.

Αναλυτικά η αποστολή του Πλατανιά για την αναμέτρηση της Τούμπας:

Σωτηρίου, Κοκκαλάς, Μπανανά, Κάργας, Πριντέτα, Στάθης, Καρυπίδης, Αποστολόπουλος, Βάντερσον, Ντεβέσα Μουνάφο, Γκνιάτιτς, Μενδρινός, Γουνδουλάκης, Μανούσος, Ντίνας, Ηλιάδης, Ντιλαβέρ και Τσουράκης.